Park halindeki otomobil motorundan alev aldı, itfaiye müdahale etti

Çorlu Cemaliye Mahallesi'nde park halindeki Alaattin Gedik'e ait otomobilin motorundan duman ve alev çıktı; itfaiye geldi, yangın büyümeden söndürüldü.

Yayın Tarihi: 17.08.2026 18:48
Güncelleme Tarihi: 17.08.2026 19:00

Park halindeki otomobil motorundan alev aldı, itfaiye müdahale etti

Park halindeki otomobil motorundan alev aldı

Olayın gelişimi:

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesi, Cemaliye Mahallesi Kömür Pazarı Caddesi eski Balık Hali mevkiinde park halindeki bir otomobilin motor kısmından duman ve alevlerin yükseldiği bildirildi. Araç sahibi Alaattin Gedik, otomobilini park ettikten sonra çarşı merkezine doğru gitmiş; bir süre sonra çevrede dumanların yükseldiği fark edildi.

İtfaiyenin müdahalesi:

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine yönlendirilen itfaiye ekipleri, kısa sürede müdahale ederek yangını büyümeden söndürdü. Müdahale sonucu araç kullanılamaz hale geldiği bildirildi.

Soruşturma sürüyor:

Gedik, olayla ilgili olarak "Otomobili park ettim ve bankaya kadar gitmiştim. Arkamdan yangın çıkmış" şeklinde konuştu. Yangının çıkış sebebi hakkında yetkililer inceleme başlattı ve soruşturma sürüyor.

ÇORLU’DA KORKU DOLU ANLAR: PARK HALİNDEKİ ARAÇ BİR ANDA ALEV ALDI

ÇORLU’DA KORKU DOLU ANLAR: PARK HALİNDEKİ ARAÇ BİR ANDA ALEV ALDI

Yazar
EDİTÖR

Meryem Özdemir

Ben Meryem Özdemir, 24 yaşındayım, Bursa'dan çalışıyorum. aksiyon.com.tr Gündem'deyim ama spesifik olarak eğitim ve sağlık politikalarındaki güncel gelişmelere odaklanıyorum. Öğrenmeye açık, meraklı ve enerjik bir yapım var.