Park halindeki kamyonetin hareketi 5 yaşındaki çocuğun ölümüne neden oldu
Olayın yeri ve gelişimi
Edinilen bilgiye göre, Erzurum Yakutiye ilçesi Şükrüpaşa Mahallesi Güllü Sokak’ta park halinde bulunan bir kamyonet aniden hareket etti. Araç yaklaşık 25-30 metre ilerledikten sonra cadde üzerindeki bir ev ile kamyonet arasında sıkışma yaşandı.
Sıkışan çocuk, Burak Ayaz E. (5), olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Hastanede yapılan müdahalelere rağmen çocuk kurtarılamadı.
Görüntü incelemesi
Yapılan kamera incelemesinde aracın çevresinde ve içinde sokağın çocuklarının oynadığı görüldü. Farklı bir kamera kaydında ise, hayatını kaybeden çocuğun araç hareket halindeyken yanında yürüdüğü ve aracın önüne geçerek duvarla araç arasında kaldığı anlar tespit edildi.
Müdahale ve soruşturma
Olay yerine gelen sağlık görevlilerinin müdahalesi sonrası çocuk hastaneye sevk edildi ancak kurtarılamadı. Yetkililer, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi. Soruşturma sürüyor.
ERZURUM'DA PARK HALİNDE BULUNAN KAMYONET BİR ANDA HAREKET ETTİ, KAMYONET İLE DUVAR ARASINDA SIKIŞAN 5 YAŞINDAKİ ÇOCUK HAYATINI KAYBETTİ.