Bist 100
10.276,88 0%
DOLAR
32,33 -0,12%
EURO
34,89 0,17%
ALTIN
2.376,39 -0,35%

Pahalı kremleri çöpe attıran bitki! Kırışıklıkları silgi gibi siliyor

Binlerce lira para dökmenize gerek yok! Kırışıklıklrınızdan doğal yollarla kurtulabilirsiniz! Tüm detaylar haberimizde.

Yayın Tarihi: 14.04.2024 18:06
Güncelleme Tarihi: 14.04.2024 18:06

Pahalı kremleri çöpe attıran bitki! Kırışıklıkları silgi gibi siliyor

Kırışıklıklardan 1 kaşığıyla kurtulmak mümkün! Pahalı kremlere hiç gerek kalmayacak! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

KIRIŞIKLIKLARA ÇÖZÜM

Kırışıklıklarınızdan doğal yöntemlerle kurtulmak istiyorsanız bu haber tam size göre. Moringa yüksek omega ve antioksidan içerir. Kuru cildi nemlendirir, güneş lekelerini engeller ve yaşlanmayı geciktirir. Aynı zamanda anti bakteriyel özellikleriyle cildi temizler. Moringa yağı çatlakları azaltır, cildi parlatır, cilt bakımı için sık sık tercih edilir. Moringa yaşlanma karşıtı özellikleriyle bilinir ve günde bir tatlı kaşığı tüketilebilir ya da cilt bakım ürünlerine eklenebilir. Moringa yağını cilde uygulamadan önce cildin iyi şekilde temizlenmesi gerekir. Daha sonra yeteri kadar moringa yağı cilde masaj yaparak uygulanır. Saf moringa yağının yanında içinde moringa yağı yer alan krem ve serumları da kullanabilirsiniz.

moringa yağı faydaları

 Moringa yağı cildi nemlendirir, besler ve yumuşatır. Serbest radikallere karşı koruma sağlar, yaşlanmayı geciktirir. Saç derisini besler ve güçlü saçlara sahip olmanızı sağlar. Kuru ve yıpranan saçlara nem verir ve parlaklık vererek saç dökülmesini engeller. Moringa yağı ciltte bulunan iltihapları azaltır, sivilce problemlerine iyi gelir. Moringa yağı ciltte olan küçük kesik, yanık ya da yaraların iyileşme sürecini hızlandırır. Bakterilerle mücadele eder ve ciltteki bakteriyel enfeksiyon riskini azaltır. Moringa yağı serbest radikallere karşı koruma sağlar ve yaşlanmayı engeller. Bağışıklık sistemini güçlendirir ve vücudu hastalıklara karşı korur. Moringa yağı düzenli tüketildiği zaman kan dolaşımını artırır ve kolesterol seviyesini düşürür, kalp sağlığını destekler. Moringa yağı güzellik ve sağlık için sık sık tercih edilir ancak herkesin vücudu ve cildi farklı olduğu için kullanmadan önce uzmandan destek almak önerilir.