Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), Türkiye’nin çeşitli illerinde bulunan taşınmazları özelleştirme kararı aldı. Aydın, Antalya ve Muş şehirlerinde toplamda 8 taşınmaz satışa sunulacak. Başkanlığın konuya dair ilanı, Resmi Gazete'de yayımlandı.
İhale kapsamında, Aydın ilinin Didim ilçesindeki Cumhuriyet Mahallesi'nde 4, Antalya'nın Manavgat ilçesindeki Sorkun Mahallesi'nde 3 ve Muş'un merkez ilçesi Kıravi (Şenoba) Mahallesi'nde 1 taşınmaz yer alıyor. İhalelere katılmak isteyenlerin Aydın ve Antalya'daki taşınmazlar için 2 Temmuz'a, Muş'taki taşınmaz için ise 3 Temmuz'a kadar teklif sunması gerekiyor.
İhaleler, birden fazla teklif sahibi tarafından kapalı zarf usulüyle teklif verilerek ve görüşmeler yapılarak pazarlık yöntemi ile gerçekleştirilecektir.