Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

Oyunseverlere bütçe dostu eğlence: Steam FPS festivalinde dev indirim fırsatı!

Oyun platformları arasında en çok tercih edilen Steam'de dev indirim yapıldı. İşte, detaylar...

Yayın Tarihi: 16.04.2024 13:46
Güncelleme Tarihi: 16.04.2024 13:46

Oyunseverlere bütçe dostu eğlence: Steam FPS festivalinde dev indirim fırsatı!

Oyun platformları arasında en çok tercih edilen platformlar arasında yer alan Steam de yeni bir festival başladı. Steam FPS festivali ile oyuncular avantajlı fiyatlarla oyun oynayabilecekler. Dolarla satıldığı için uygun fiyata satılan oyunlarla ilgili detaylar açıklandı. İşte, detaylar...

Bildiğiniz gibi Steam üzerinden farklı farklı oyunlar oynanmakla beraber şuanda tamamen dolarla oyun satışı yapılmaktadır. Hal böyle olunca da oyuncuların çoğu indirimden kolayca faydalanabilir hale geldi. Steam tarafından başlatılan Steam FPS festivali ile siz de indirimli ürün satışı yapabilirsiniz. 

Oyun oynamayı seven kişilerin dikkatini çekmeyi başaran festivalde büyük indirim uygulandı. Özellikle bazı oyunlarda yüzde 85'e varan oranla indirim yapılması ilgiyi çekti. 

stem

Steam'de Dev İndirim! 

Steam tarafından sunulan bazı oyunlar dev indirimli fiyatlarla satışa sunuldu. 22 Nisan 2024 tarihine kadar devam edecek olan indirimlerde pek çok kategoride yüzde 85'e varan indirim oranı uygulandı. 

GTA 5, Fallout 4 ya da Hunt: Showdown gibi oyunlar en başta olmak üzere daha pek çok oyuna dev indirim yapılması dikkat çekti. Özellikle indirimli olarak sunulan oyunlar arasında Far Cry 6, DayZ gibi oyuncu tarafından sevilen oyunların da indirime girmesi oyuncuların yüzünü güldürmeyi başardı. Daha önce TL satışı yapan Steam, artış gösteren enflasyon oranları sebebiyle satışlarını dolarla yapmaya başladı. Bu da indirim yapınca oyuncuların güzel bir indirim oranıyla karşılaşmasını sağladı.