Olayın ayrıntıları:
Elazığ'da Zübeyde Hanım Caddesi üzerinde bir halk otobüsünün önünde meydana gelen tartışma kısa sürede fiziksel çatışmaya dönüştü. Edinilen bilgiye göre, taraflar arasındaki anlaşmazlığın nedeni henüz belirlenemedi.
Kavganın seyri:
İddiaya göre tartışmanın ardından kapı önünde bekleyen şoföre bir şahıs elindeki şemsiye ile defalarca vurdu. Şoförün yumrukla karşılık vermesi sonucu ikili arasında yumruklu bir kavga başladı.
Görüntüler ve müdahale:
Kavga anı çevredeki bir cep telefonu kamerasına yansırken, otobüsten inen yolcuların araya girmesiyle kavg a sonlandı. Olayın görüntüleri kayda alınırken, yaşananlar kameralara yansıdı.
ELAZIĞ’DA OTOBÜS ŞOFÖRÜ İLE YOLCU ARASINDA ÇIKAN TARTIŞMA YUMRUKLU KAVGAYA DÖNÜŞTÜ. ŞAHIS, ŞOFÖRE ELİNDEKİ ŞEMSİYE İLE DEFALARCA VURURKEN O ANLAR KAMERALARA YANSIDI