Oto elektrik ustası iş yerinde ölü bulundu
Olayın detayları
Antalya'nın Muratpaşa ilçesi Muratpaşa Mahallesi 659 Sokak üzerinde bulunan bir oto elektrikçi dükkanında sabah saat 09.00 civarında meydana gelen olayda, Rahim Kuğra (64) iş yerine sabah erken saatlerde geldi.
Dükkan kapısının açık olduğunu fark eden komşuların içeri girmesiyle Kuğra, iş yerinde yerde hareketsiz halde bulundu. Durumun 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.
Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk kontrolde Rahim Kuğra'nın hayatını kaybettiği belirlendi. Yakın çevresinden edinilen bilgiye göre Kuğra'nın çok sayıda rahatsızlığı bulunduğu ve yakın zamanda bağırsak problemi nedeniyle ameliyat olduğu öğrenildi.
Belediye tabibi, olayın şüpheli olduğunu bildirdi. Savcılık ve Olay Yeri İnceleme ekiplerinin çalışmasının ardından Rahim Kuğra'nın cansız bedeni, kesin ölüm nedeninin tespiti için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
ANTALYA'DA OTO ELEKTRİK USTASI SABAH ERKEN SAATLERDE GELEREK AÇTIĞI İŞYERİNDE ÖLÜ OLARAK BULUNDU. ŞAHSIN ÇOK SAYIDA RAHATSIZLIĞI OLDUĞU VE YAKIN ZAMANDA AMELİYAT OLDUĞU ÖĞRENİLDİ.