Otelde alevler büyümeden söndü: misafirlerde kısa süreli panik yaşandı

Van İpekyolu'ndaki bir otelde çıkan yangın kısa süreli paniğe yol açtı; itfaiye ekipleri müdahalesiyle yangın büyümeden kontrol altına alındı.

Yayın Tarihi: 16.10.2026 16:23
Güncelleme Tarihi: 16.10.2026 16:23

Otelde alevler büyümeden söndü: misafirlerde kısa süreli panik yaşandı

olayın gelişimi:

Van’ın İpekyolu ilçesi Küçük Cami Sokak üzerindeki, Hacı Osman Cami yanındaki bir otelde yangın çıktığı bildirildi. İhbar üzerine bölgeye İpekyolu İtfaiye Grup Amirliği ekipleri sevk edildi.

müdahale ve alınan önlemler:

Kısa süreli paniğe yol açan yangına itfaiyenin hızlı müdahalesiyle müdahale edildi; alevler büyümeden kontrol altına alınarak söndürüldü. Tedbir amaçlı olarak elektrik ve doğalgaz ekiplerine bilgi verildi.

VAN’IN İPEKYOLU İLÇESİNDEKİ BİR OTELDE ÇIKAN YANGIN KISA SÜRELİ PANİĞE NEDEN OLURKEN, İTFAİYE...

VAN’IN İPEKYOLU İLÇESİNDEKİ BİR OTELDE ÇIKAN YANGIN KISA SÜRELİ PANİĞE NEDEN OLURKEN, İTFAİYE EKİPLERİNİN ZAMANINDA MÜDAHALESİYLE YANGIN BÜYÜMEDEN SÖNDÜRÜLDÜ.

Yazar
EDİTÖR

Ahmet Demir

Ben Ahmet Demir, 30 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin 'son dakika' uzmanıyım diyebilirsiniz. Kriz anları benim işim. En stresli anlarda soğukkanlılığımı korurum ve en hızlı, en doğru bilgiyi almak için uğraşırım. Pratik çözümler benden sorulur.