Osmaniye Düziçi'de çalıntı minibüsle iki market soyuldu
Olayın gelişimi ve hedef alınan iş yerleri
Osmaniye'nin Düziçi ilçesinde, sabahın erken saatlerinde meydana gelen olayda, kimliği henüz belirlenemeyen şüpheliler park halindeki minibüsü çaldı. Minibüsün sahibi olarak belirtilen Neşet Ay'a ait aracın çalınmasının ardından zanlılar, çaldıkları minibüsle sırasıyla İrfanlı Mahallesinde ve ardından Cumhuriyet Mahallesinde bulunan iki markete girerek hırsızlık yaptı.
İş yerlerinden alınanların yaklaşık 200 bin TL değerinde olduğu; sigara ve gıda malzemelerinin çalındığı bildirildi. Şüpheliler, zarar verdikten sonra olay yerinden hızla uzaklaştı.
Polis müdahalesi ve soruşturma
İşyeri sahiplerinin durumu fark edip ihbarda bulunması üzerine Düziçi Emniyet Müdürlüğü ekipleri bölgeye sevk edildi. Polis, her iki iş yerinde de detaylı inceleme gerçekleştirdi ve çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı.
Soruşturma sürüyor; ekipler, olayla ilgili bilgi ve delil toplama çalışmalarını sürdürüyor.
OSMANİYE'NİN DÜZİÇİ İLÇESİNDE HIRSIZLAR, ÇALDIKLARI MİNİBÜSLE 2 MARKETTEN YAKLAŞIK 200 BİN TL DEĞERİNDE SİGARA VE GIDA MALZEMESİ ÇALARAK KAYIPLARA KARIŞTI.