Osmaniye'de Korkut Ata Mahallesi'nde müstakil ev yangını söndürüldü

Osmaniye Korkut Ata Mahallesi'nde gece saatlerinde çıkan müstakil ev yangını, Osmaniye Belediyesi itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle söndürüldü; can kaybı yok.

Yayın Tarihi: 12.01.2026 12:47
Güncelleme Tarihi: 12.01.2026 13:20

Osmaniye'de Korkut Ata Mahallesi'nde müstakil ev yangını söndürüldü

Osmaniye'de Korkut Ata Mahallesi'nde müstakil ev yangını söndürüldü

Osmaniye'de gece saatlerinde Korkut Ata Mahallesi 7583 Sokak'ta bulunan bir müstakil evde yangın çıktı. Durumu fark eden vatandaşların 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirimde bulunmasının ardından olay yerine itfaiye ve güvenlik ekipleri sevk edildi.

Hızlı müdahale yayılmayı önledi

Kısa sürede bölgeye ulaşan Osmaniye Belediyesi itfaiye ekipleri, yangına hızlı ve etkin müdahale ederek alevleri kontrol altına aldı. Yangın çevredeki diğer evlere sıçramadan söndürüldü ve can kaybı yaşanmadı.

Soğutma ve inceleme çalışmaları

Soğutma çalışmalarının tamamlanmasının ardından ekipler evde gerekli incelemeleri gerçekleştirdi. Yetkililer, yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için çalışma başlattı ve soruşturma sürecinin devam ettiği bildirildi.

Olayın güvenlik ve müdahale süreci açısından hızlı ihbar ve müdahalenin yangının büyümesinin önlenmesinde belirleyici olduğu vurgulandı.

OSMANİYE’DE MÜSTAKİL BİR EVDE ÇIKAN YANGIN, İTFAİYE EKİPLERİNİN KISA SÜREDE MÜDAHALESİYLE...

OSMANİYE’DE MÜSTAKİL BİR EVDE ÇIKAN YANGIN, İTFAİYE EKİPLERİNİN KISA SÜREDE MÜDAHALESİYLE SÖNDÜRÜLDÜ.

OSMANİYE’DE MÜSTAKİL BİR EVDE ÇIKAN YANGIN, İTFAİYE EKİPLERİNİN KISA SÜREDE MÜDAHALESİYLE...

Yazar
EDİTÖR

Mehmet Yılmaz

Ben Mehmet Yılmaz, 28 yaşındayım. İstanbul'dayım. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin hırslı araştırmacı gazetecisiyim. Masa başında durmayı sevmem; sahada, meclis koridorlarında, siyasi kulislerde gerçeklerin peşindeyim. İdealist biriyim ve işimi ciddiyetle yaparım.