Osmaniye'de kamyonetle çarpışan motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti

Osmaniye'nin Kırmıtlı köyünde kamyonetle çarpışan motosiklet sürücüsü Metin Doğan (58) olay yerinde yaşamını yitirdi; kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Yayın Tarihi: 02.04.2026 09:04
Güncelleme Tarihi: 02.04.2026 09:36

Osmaniye'de kamyonetle çarpışan motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti

Osmaniye'de kamyonetle çarpışan motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti

Kaza, merkeze bağlı Kırmıtlı köyünde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Metin Doğan (58) idaresindeki motosiklet, sürücüsü öğrenilmeyen bir kamyonet ile çarpıştı.

Kaza anı ve müdahale

Çarpışmanın etkisiyle savrulan motosiklet sürücüsü ağır yaralandı. Olayı görenlerin ihbarı üzerine bölgeye sevk edilen sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrolde, Doğan'ın olay yerinde hayatını kaybettiği tespit edildi. Olay yerine jandarma ekipleri de intikal etti.

Görüntüler ve soruşturma

Kaza anı bir evin güvenlik kamerasına yansıdı. Yetkililer, görüntü kayıtları ve olay yeri incelemeleri doğrultusunda soruşturma başlattı. İnceleme sonuçları, kaza nedeninin belirlenmesinde esas alınacak.

Önemli bilgi: Kaza ile ilgili resmi açıklamalar ve adli süreç jandarma tarafından yürütülüyor.

KAZA ANI BİR EVİN GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI.

KAZA ANI BİR EVİN GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI.

KAZA ANI BİR EVİN GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI.

Yazar
EDİTÖR

Mustafa Şahin

Adım Mustafa Şahin, 33 yaşındayım. İstanbul'da yaşıyorum. aksiyon.com.tr'de Gündem editörüyüm, uzmanlık alanım güvenlik ve savunma politikaları. Ciddi ve disiplinli biriyim. Okuyucularımıza derinlemesine analizler ve özel dosyalar hazırlamayı seviyorum.