Osmaniye’de 15 Temmuz şehitleri için anma programı düzenlendi
Tören programı
Osmaniye Asri Mezarlık Şehitliği'nde düzenlenen anma programı, Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Ardından tüm şehitler için dua edildi ve askerler tarafından saygı atışı gerçekleştirildi.
Protokol üyeleri, şehit kabirlerini tek tek ziyaret ederek karanfil bıraktı. Şehit yakınlarıyla yakından ilgilenilerek kabirler başında dualar edildi. 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü kapsamında sürdürülen anma programı, şehit kabirlerine karanfillerin bırakılmasının ardından sona erdi.
Katılımcılar
Törene Osmaniye Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, Belediye Başkanı İbrahim Çenet, AK Parti Osmaniye Milletvekili Seydi Gülsoy, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Şener Kaytez, İl Emniyet Müdürü Mehmet Sarıbuva, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, askeri erkan, şehit yakınları, gaziler ve vatandaşlar katıldı.
OSMANİYE’DE 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ İÇİN ANMA PROGRAMI DÜZENLENDİ