Osmangazi'de 19 Mayıs Masa Tenisi Turnuvası: Dereceye Giren Sporcular Kupa ve Madalyalarını Aldı

Osmangazi Belediyesi’nin 19 Mayıs Masa Tenisi Turnuvası'nda 14-29 yaş arası sporcular mücadele etti; dereceye girenlere düzenlenen törenle kupa ve madalyaları verildi.

Yayın Tarihi: 20.05.2026 14:08
Güncelleme Tarihi: 20.05.2026 14:12

Osmangazi'de 19 Mayıs Masa Tenisi Turnuvası: Dereceye Giren Sporcular Kupa ve Madalyalarını Aldı

Osmangazi'de 19 Mayıs Masa Tenisi Turnuvası tamamlandı

Osmangazi Belediyesi’nin düzenlediği 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Masa Tenisi Turnuvası, genç sporcuların kıyasıya mücadelesine sahne olan iki günlük bir organizasyon olarak sona erdi. Dereceye giren sporcular, düzenlenen törenle kupa ve madalyalarına kavuştu.

Kapsam ve katılım

Turnuva, 18 Mayıs’ta Dikkaldırım Kapalı Spor Salonu’nda başlayan eleme maçlarıyla start aldı ve 19 Mayıs’ta oynanan final karşılaşmalarıyla tamamlandı. Bursa genelinden 14-29 yaş arası 48 erkek ve 16 kız sporcu organizasyonda yer aldı ve yeteneklerini sergiledi.

Karşılaşmalar ve ödül töreni

Eleme turlarını geçen sporcular, finalde şampiyonluk için mücadele etti. Organizasyonda birinci, ikinci, üçüncü ve dördüncü olan sporculara düzenlenen törende kupa ve madalyaları takdim edildi.

Osmangazi Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Ersel Nallar organizasyon hakkında şunları ifade etti: "Dikkaldırım Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen ‘19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Masa Tenisi Turnuvası’, 18 Mayıs’ta başlayan eleme maçlarının ardından 19 Mayıs’taki final müsabakalarıyla sona erdi. 19 Mayıs haftası boyunca birçok etkinlik gerçekleştirdik. Masa tenisi turnuvası da bunlardan biriydi. Bizlere bu imkanları sağlayan Belediye Başkanımız Erkan Aydın ve tüm yöneticilerimize çok teşekkür ediyorum. Yaz boyunca etkinliklerimiz aralıksız devam edecek. Amacımız, sporla gelişen ve sporla büyüyen bir Osmangazi."

Kapanış seremonisinde Nallar, kızlar ve erkekler kategorilerinde dereceye giren sporculara kupa ve madalyalarını takdim etti. Belediye yetkilileri, gençlere yönelik spor etkinliklerinin yaz boyunca devam edeceğini belirtti.

OSMANGAZİ BELEDİYESİ’NİN DÜZENLEDİĞİ MASA TENİSİ TURNUVASI, GENÇ SPORCULARIN ÇEKİŞMELİ...

OSMANGAZİ BELEDİYESİ’NİN DÜZENLEDİĞİ MASA TENİSİ TURNUVASI, GENÇ SPORCULARIN ÇEKİŞMELİ MÜCADELELERİNE SAHNE OLDU. İKİ GÜN SÜREN ORGANİZASYONDA BAŞARILI RAKETLER ŞAMPİYONLUK İÇİN MÜCADELE EDERKEN, DERECEYE GİREN SPORCULAR KUPA VE MADALYALARINA DÜZENLENEN TÖRENLE KAVUŞTU.

OSMANGAZİ BELEDİYESİ’NİN DÜZENLEDİĞİ MASA TENİSİ TURNUVASI, GENÇ SPORCULARIN ÇEKİŞMELİ...

Yazar
EDİTÖR

Ömer Çetin

Ben Ömer Çetin, 29 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr Spor editörüyüm. Objektif olmaya çalışırım ama tutkumu gizleyemem. Futbol transferleri, maç analizleri ve kulüp iç gelişmeleri benden sorulur. Arada biraz polemik yaratmayı da severim!