Osman Zeki Korkmaz: 'Maça iyi başlamadık' — Vanspor FK, Keçiörengücü'ne 3-0 mağlup
Trendyol 1. Lig'in 33. haftasında Vanspor FK, deplasmanda Ankara Keçiörengücü'ne 3-0 mağlup oldu. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında takımın Teknik Direktörü Osman Zeki Korkmaz değerlendirmelerde bulundu.
Teknik direktörün değerlendirmesi
'Maça iyi başlamadık.' diyen Korkmaz, golü yedikten sonra takımın oyunun hakimiyetini aldığına dikkat çekti. Korkmaz, 'İkinci gole kadar top bizdeydi.' ifadesiyle maçın belli bölümlerinde kontrolün ellerinde olduğunu belirtti.
Antrenörün sözleri, maçın erken bölümündeki açılışın ve ardından gelen goller sonrası yaşanan kopuşa vurgu yapıyor. Korkmaz ayrıca, 'Bunların hepsini anlatabiliriz ama bu biraz hikaye anlatmaya gider.' diyerek saha içindeki somut nedenlere odaklanılması gerektiğini ifade etti.
Disiplin uyarısı
Korkmaz, takım içindeki konuşmalardan bahsederek, '2-0’dan sonra, disiplinden kopmuş görüntüyü içeride konuştuk. Bize yakışmadı.' değerlendirmesini yaptı. Teknik direktör, skor 2-0 veya 3-0 olsa da oyun disiplininin korunmasının zorunlu olduğunu vurguladı.
Yönetici açıklamaları, maçtaki skorun ötesinde disiplin ve saha içi davranışların takımsal performatör üzerindeki etkisine işaret ediyor. Korkmaz'ın sözleri, önümüzdeki çalışmaların disiplin ve oyun düzenine ağırlık vereceğini gösteriyor.
VANSPOR FK TEKNİK DİREKTÖRÜ OSMAN ZEKİ KORKMAZ, "MAÇA İYİ BAŞLAMADIK. GOLÜ YEDİKTEN SONRA OYUNUN HAKİMİYETİNİ ALDIK" DEDİ.