Osman Özköylü: "Böyle maçları oynamak bizim gibi takımlar için kolay değil"

Esenler Erokspor, Trendyol 1. Lig 20. haftasında Adana Demirspor'u 5-0 yendi; teknik direktör Osman Özköylü maçın zorluklarını ve galibiyetin önemini değerlendirdi.

Yayın Tarihi: 10.01.2026 18:32
Güncelleme Tarihi: 10.01.2026 18:33

Osman Özköylü: "Böyle maçları oynamak bizim gibi takımlar için kolay değil"

Esenler Erokspor, Adana Demirspor'u 5-0 mağlup etti

Teknik Direktör Osman Özköylü'nün değerlendirmesi

Esenler Erokspor, Trendyol 1. Lig'in 20. haftasında deplasmanda Adana Demirspor'u 5-0 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında takımın teknik direktörü Osman Özköylü karşılaşmayı ve alınan sonucun önemini değerlendirdi.

Özköylü, takımının bu tür karşılaşmalarda karşılaştığı güçlüklere dikkat çekerek şu ifadeleri kullandı: "Bu maçı kazanmak bizim için çok önemliydi. Böyle maçları oynamak bizim gibi takımlar için kolay değil. Çünkü Adana Demirspor’un içinde bulunduğu durum, oyuncu yapısı, sahadaki oyun kalitesi gibi faktörler rehavete sürükleyebilir.

Her şeye rağmen zaman zaman istediklerimiz olmasa da farklı bir skorla kazandık. İkinci yarıya iyi bir başlangıç yaptık. Maçın zorluk derecesi, rakibin kalitesi ne olursa olsun biz kendi oyunumuzu, mücadelemizi, kazanma arzumuzu her zaman sahaya yansıtmaya çalışan bir takımız."

Özköylü'nün sözleri, hem maçın sportif değerini hem de takımın tutumunu özetliyor; alınan skorun yanı sıra mücadele ve disiplinin vurgulandığı bir değerlendirme olarak öne çıktı.

TRENDYOL 1.LİG EKİPLERİNDEN ESENLER EROKSPOR’UN TEKNİK DİREKTÖRÜ OSMAN ÖZKÖYLÜ, "BU MAÇI KAZANMAK...

TRENDYOL 1.LİG EKİPLERİNDEN ESENLER EROKSPOR’UN TEKNİK DİREKTÖRÜ OSMAN ÖZKÖYLÜ, "BU MAÇI KAZANMAK BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİYDİ. BÖYLE MAÇLARI OYNAMAK BİZİM GİBİ TAKIMLAR İÇİN KOLAY DEĞİL" DEDİ.

Yazar
EDİTÖR

Emine Koç

Ben Emine Koç, 23 yaşındayım, Ankara. aksiyon.com.tr Spor kategorisinde yazıyorum. Ben sporun magazininden çok tekniğiyle ilgiliyim. Olimpiyat sporları, voleybol ve basketbol üzerine yazarım. Benim yazılarımda hisler değil, istatistikler ve rakamlar konuşur.