Ünye’de sokak ortasında silahlı saldırı: 1 kişi yaralandı
Olay ve yaralanma
Ordu’nun Ünye ilçesi Liseler Mahallesi Veteriner 1’inci Sokak üzerinde meydana gelen olayda, motosikletli bir şahısın ateş açması sonucu Cevat A. (32) yaralandı. Saldırganın peş peşe ateş açmasıyla mermilerin ayağına 5 merminin isabet ettiği ve yaralının kanlar içinde yere düştüğü bildirildi.
İlk müdahale ve sağlık durumu
Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sevk edilen 112 Acil Sağlık ekipleri, yaralıya ambulansta ilk müdahaleyi yaptı. Yaralı, Ünye Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı ve sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Soruşturma ve deliller
Ünye İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri olay yerinde yaptıkları incelemede 7 adet boş kovan tespit etti. Polis, saldırıda kullanılan motosikleti Saraçlı Mahallesinde buldu ve kaçan şüphelinin kimliğini tespit etti. Saldırganın yakalanması için polis ekiplerinin çalışmalarının devam ettiği bildirildi.
Olayla ilgili soruşturma çok yönlü olarak sürüyor; emniyet, görgü tanıkları ve olay yeri bulgularını bir araya getirerek saldırının aydınlatılmasına çalışıyor.
ORDU'NUN ÜNYE İLÇESİNDE SOKAK ORTASINDA SİLAHLI SALDIRIYA UĞRAYAN BİR KİŞİ YARALANDI. POLİS, KAÇAN SALDIRGANI YAKALAMAK İÇİN GENİŞ ÇAPLI İNCELEME BAŞLATTI.