Ordu'da Regaip Kandili İdrakı
Regaip Kandili, Ordu genelindeki camilerde vatandaşların katılımıyla idrak edildi. Akşam namazı sonrasında camilere gelen cemaat, Kur’an-ı Kerim tilaveti ve ilahiler eşliğinde manevi bir atmosfer yaşadı.
Aziziye Camii'ndeki Program
Altınordu ilçesindeki Aziziye Camiinde düzenlenen programda, 10-11 yaşındaki 5 çocuk hafız tarafından Kur’an-ı Kerim okundu. Programın devamında Regaip Kandili’nin önemi ve faziletine ilişkin vaaz verildi, katılımcılar için dualar edildi.
Yatsı Namazı ve Kandil Duası
Yatsı namazının ardından kandil duası yapıldı. Cami çıkışında ise vatandaşlara çeşitli ikramlar dağıtıldı ve katılımcılar birbirlerine iyi dileklerde bulundu.
ALTINORDU İLÇESİNDEKİ AZİZİYE CAMİİ’NDE DÜZENLENEN PROGRAMDA, YAŞLARI 10-11 ARASINDAKİ 5ÇOCUK HAFIZ TARAFINDAN KUR’AN-I KERİM OKUNDU.