Ordu'da denize giren öğrenci yaşamını yitirdi

Ordu'nun Altınordu ilçesindeki Akyazı Sahili'nde denize giren 17 yaşındaki Zekiyenur Kaçar, hastaneye kaldırıldıktan sonra hayatını kaybetti.

Yayın Tarihi: 26.06.2026 01:31
Güncelleme Tarihi: 26.06.2026 01:31

Ordu'da denize giren öğrenci yaşamını yitirdi

Ordu'da denize giren öğrenci yaşamını yitirdi

Olay, Altınordu ilçesinde bulunan Akyazı Sahili'nde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, arkadaşları ile birlikte serinlemek için denize giren Zekiyenur Kaçar (17), bir süre sonra gözden kayboldu. İhbar üzerine anons edilen cankurtaranlar Kaçar'ı sudan çıkartarak sağlık ekiplerine teslim etti.

Olay yerindeki ilk müdahalenin ardından özel bir hastaneye kaldırılan Kaçar, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Hayatını kaybeden Zekiyenur Kaçar'ın Altınordu Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 11. sınıf öğrencisi olduğu öğrenildi.

Değerlendirme

Boğulma vakaları özellikle serinlemek amacıyla denize giren gençler arasında görülebilir; cankurtaran varlığı ve hızla yapılan müdahale hayati önem taşır. Yüzme becerileri, güvenlik önlemleri ve yetkililerin uyarılarına uyulması, benzer olayların azaltılmasında etkili olabilir.

HAYATINI KAYBEDEN ZEKİYENUR KAÇAR

HAYATINI KAYBEDEN ZEKİYENUR KAÇAR

Yazar
EDİTÖR

Zeynep Kaya

Merhaba, ben Zeynep Kaya. 25 yaşındayım, İzmir'den çalışıyorum. aksiyon.com.tr Gündem kategorisinde veri gazeteciliği yapıyorum. Rakamlar benim işim. Anketlerin, istatistiklerin dilini halkın anlayacağı şekilde haberleştiriyorum. Genelde sessiz ama çok dikkatli bir yapıya sahibim.