Ordu'da arazi kavgası: Kabataş'ta 70 yaşındaki kişi silahla öldü

Ordu'nun Kabataş ilçesinde arazi anlaşmazlığı sonucu çıkan silahlı kavgada 70 yaşındaki M.T.Ç. yaşamını yitirdi; şüpheli M.Y. Aybastı'da yakalandı.

Yayın Tarihi: 06.04.2026 23:29
Güncelleme Tarihi: 06.04.2026 23:29

Ordu'da arazi kavgası: Kabataş'ta 70 yaşındaki kişi silahla öldü

Ordu'da arazi kavgası: Kabataş'ta 70 yaşındaki kişi silahla öldü

Ordu'nun Kabataş ilçesine bağlı Kayıncık Mahallesi'nde akşam saatlerinde meydana gelen olayda, arazi anlaşmazlığı yüzünden çıkan tartışma silahlı kavgaya dönüştü.

Olayın gelişimi

Edinilen bilgiye göre, M.T.Ç. (70) ile M.Y. (79) arasında başlayan tartışma büyüdü. M.Y., yanında bulunan tabancayla M.T.Ç.'yi sağ göğüs bölgesinden vurdu. Ağır yaralanan M.T.Ç., kaldırıldığı hastanede yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Gözaltı ve soruşturma

Olayın ardından şüpheli M.Y. bölgeden kaçtı. Fatsa Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ve Kabataş Merkez Karakol Komutanlığı ekiplerinin çalışması sonucu, şüpheli Aybastı ilçesi Beştam Mahallesi'nde, arkadaşı B.K.'nin evinde suç aleti tabanca ile yakalanarak gözaltına alındı.

Soruşturma ve olayla ilgili incelemeler ilgili birimlerce sürdürülüyor.

HAYATINI KAYBEDEN ŞAHIS

HAYATINI KAYBEDEN ŞAHIS

Yazar
EDİTÖR

Ahmet Demir

Ben Ahmet Demir, 30 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin 'son dakika' uzmanıyım diyebilirsiniz. Kriz anları benim işim. En stresli anlarda soğukkanlılığımı korurum ve en hızlı, en doğru bilgiyi almak için uğraşırım. Pratik çözümler benden sorulur.