Bist 100
9.915,62 2%
DOLAR
32,55 0,27%
EURO
34,93 0,36%
ALTIN
2.429,24 0,11%

OpenAI CEO’su Altman’dan itiraf: ‘En çok kullandığım uygulama ChatGPT değil’

Yapay zekâ sohbet botu ChatGPT’nin geliştiricisi OpenAI her geçen gün yükselişine devam ediyor. OpenAI CEO’su Sam Altman ise yaptığı itiraf gibi açıklamasında en çok kullandığı uygulamanın ChatGPT olmadığını söyledi.

Yayın Tarihi: 13.01.2024 11:59
Güncelleme Tarihi: 13.01.2024 11:59

OpenAI CEO’su Altman’dan itiraf: ‘En çok kullandığım uygulama ChatGPT değil’

OpenAI CEO’su Sam Altman ve ve Microsoft’un kurucu ortağı Bill Gates, Gates'in podcast'inin son bölümünde telefon alışkanlıklarını tartıştı.

İkili, Gates'in "Unconfuse Me" adlı programının bir bölümünde telefonlarında en çok kullandıkları uygulamalar hakkında konuştu. Altman, en çok Slack adlı iş birliği uygulamasını kullandığını söyledi. "Keşke ChatGPT diyebilseydim" diyen Altman, kendisi için ikinci sırada iMessage uygulamasının geldiğini belirtti.

sam altman

“BÜTÜN GÜN SLACK’TEYİM”

Altman bu konuda şunları söyledi: "Tarayıcıyı tam olarak bir uygulama olarak saymadım. Daha fazla kullanıyor olabilirim ama yine de Slack'e bahse girerim. Bütün gün Slack'teyim."

Öte yandan, Altman ve Gates, podcast'te yapay zekâ ile ilgili endişelerini de tartıştılar. Altman, insanların yaşam ve çalışma biçimlerinde yapay zekâ dönüşümlerine ne kadar çabuk uyum sağlamak zorunda kalacakları konusunda endişeli olduğunu söyledi.

Altman, "Teknolojik devrim daha da hızlandı ve bu açık ara en hızlısı olacak ve potansiyel olarak biraz korkutucu bulduğum kısım, toplumun uyum sağlamak zorunda kalacağı hız ve işgücü piyasasının değişecek olması" dedi.