Bist 100
10.055,98 1%
DOLAR
32,26 -0,1%
EURO
34,84 -0,04%
ALTIN
2.417,63 0,2%

OnePlus, 100 saatlik pil ömrü vaadiyle akıllı saat sahnesine yeniden katılıyor!

100 saatlik pil ömrü vaadiyle iddialı bir konumda duran OnePlus Watch 2'nin Wear OS ile çalışıp çalışmayacağı merak ediliyor.

Yayın Tarihi: 21.02.2024 12:36
Güncelleme Tarihi: 21.02.2024 12:36

OnePlus, 100 saatlik pil ömrü vaadiyle akıllı saat sahnesine yeniden katılıyor!

OnePlus, aylardır ortalıkta dolaşan iddiaların ardından ikinci akıllı saatini duyurdu. OnePlus Watch 2'yi bu ayın sonunda Barselona'da düzenlenecek Mobil Dünya Kongresi'nde resmen tanıtacak. Şirket, giyilebilir ürünle ilgili bazı önemli bilgileri henüz açıklamamış olsa da Watch 2 için birkaç önemli özelliğini duyurdu.

Öncelikle, şirket OnePlus Watch 2'nin tek bir şarjla 100 saate kadar çalışacağını iddia etti. OnePlus'a göre bu, pil tasarrufu modu yerine "tam Akıllı Mod" etkinleştirildiğinde gerçekleşiyor.

OnePlus tarafından iddia edilen pil ömrü, 18 saatlik pil ömrüne sahip Apple Watch Series 9 ve her zaman açık ekran etkinken 24 saat pil ömrüne sahip Pixel Watch 2 gibi çoğu ana akım akıllı saatin pil ömrünü çok aşıyor. OnePlus Başkanı Kinder Liu, şirketin cihaz için hedefinin piyasayı yenen pil ömrüyle yılın En İyi Amiral Gemisi Akıllı Saati ünvanını kazanmak olduğunu söylüyor.

watch

WATCH 2 İKİ RENK SEÇENEĞİYLE SUNULACAK

Şirkete göre giyilebilir cihaz, OnePlus 12 serisinin tasarım dilini benimsiyor. Paslanmaz çelik bir kasaya ve safir kristal bir saat kadranına sahip. OnePlus Watch 2, Black Steel ve Radiant Steel olmak üzere iki renk seçeneğiyle satışa sunulacak.

OnePlus, "günlük kullanım için benzersiz güvenilirlik ve titiz sağlık takibi" de vaat ediyor. Fiyatlandırma ve çıkış tarihi de dahil olmak üzere diğer önemli ayrıntıları şimdilik gizli tutuyor. OnePlus Watch 2'nin hangi işletim sistemini kullanacağı ise şirketin onaylamadığı bir diğer konu oldu. Raporlar, akıllı saatin kötü karşılanan öncekinden çok daha iyi performans göstermesine yardımcı olacağı düşünülen Wear OS üzerinde çalışacağını öne sürdü. Liu, şirketin OnePlus Watch'a verilen ılımlı tepkinin farkında olduğunu belirterek, giyilebilir cihazlar arasında "üç yıllık bir ara ve yansıtıcı bir duraklama" olduğunu kaydetti.