Bist 100
10.218,58 0%
DOLAR
32,22 -0,11%
EURO
34,93 0,17%
ALTIN
2.432,72 0,51%

Ömer Çelik Cumhurbaşkanı'nın Filistin tutumuna karşı yapılan eleştirileri değerlendirdi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, yeni bir açıklama yaptı. Yaptığı açıklamada Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Filistin konusundaki tutumuna ilişkin yapılan eleştirilerin haksız olduğunu söyledi.

Yayın Tarihi: 08.04.2024 15:15
Güncelleme Tarihi: 08.04.2024 15:15

Ömer Çelik Cumhurbaşkanı'nın Filistin tutumuna karşı yapılan eleştirileri değerlendirdi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, sosyal medyada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Filistin’deki savaşa karşı tutumuna dair yapılan eleştirileri değerlendirdi. 

Kendi sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım yapan Ömer Çelik, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’in Filistin ve Kudüs konularında net bir şekilde durduğunu söyledi. İşgal altındaki Filistin ve sivillere ilişkin hassasiyetinin tartışma götürmez olduğunu ifade eden Ömer Çelik, savaşın başladığı 7 Ekim’den bu yana çalışmalarına devam ettiğini ekledi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Gazze’deki İsrail saldırılarının durdurulması adına çeşitli diplomasi hareketleri yürüttüğüne dikkat çeken Ömer Çelik, üstün gayretinin sürdüğünü vurguladı. Erdoğan’la ilgili Filistin konusundaki saldırıların “mesnetsiz, haksız, izansız ve hukuksuz” olduğunu söyleyen Ömer Çelik, şu ifadeleri ekledi: 

"Siyasi hayatı boyunca uğradığı tüm saldırılara rağmen Cumhurbaşkanı'mız, Filistin davasını siyasi hayatının temel çizgilerinden biri olarak savunmaktan bir an bile vazgeçmemiştir.”