Adıyaman'da öğretmenlere yönelik seminer:
Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından 12 Ekim Pazartesi günü Fatih Anadolu Lisesinde düzenlenen seminerde öğretmenlere uyuşturucuyla mücadele konusunda bilgilendirme yapıldı.
etkinlikte ele alınan konular:
Seminerde uyuşturucu madde kullanımının önlenmesi, gençlerin zararlı alışkanlıklardan korunması ve toplumsal farkındalığın artırılması gibi başlıklar üzerinde duruldu. Program, öğretmenlere erken müdahale ve önleyici yaklaşımlar hakkında bilgi vermeyi amaçladı.
kapanış ve teşekkür:
Fatih Anadolu Lisesi'nde gerçekleştirilen etkinlik dolayısıyla katılımcılar tarafından Valilik ve İl Emniyet Müdürlüğü'ne teşekkür edildi.
ADIYAMAN’DA ÖĞRETMENLERE YÖNELİK UYUŞTURUCUYLA MÜCADELE KAPSAMINDA BİLGİLENDİRME VE FARKINDALIK SEMİNERİ DÜZENLENDİ.