Öğretmenler filede el ele
Körfez ilçesinde eğitim camiası, sporu birleştirici bir unsur olarak kullanarak bir araya geldi. Körfez Belediyesi ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle düzenlenen geleneksel 24 Kasım Öğretmenler Arası Voleybol Turnuvası, bu yıl 32 okulun öğretmen takımlarının katılımıyla başladı. Turnuva, öğretmenlere hem stres atma hem de takım ruhunu güçlendirme fırsatı sunuyor.
Müsabakaların formatı ve programı:
Turnuva grup maçları ve eleme turları biçiminde ilerliyor. Karşılaşmalar, hafta içi her akşam iki ayrı seansta düzenleniyor; maçlar saat 19.00 ve 20.00 seanslarında yapılıyor. Karşılaşmaların oynandığı salonlar arasında Özel Yeşil Vadi Koleji ve Özel Yönder Koleji spor salonları yer alıyor. Organizasyon, kıyasıya rekabetin yanı sıra centilmenliği de ön planda tutuyor.
Eğitim camiasında birlik ve ödül heyecanı:
Turnuva, ilçede kısa sürede ilgi uyandırdı; öğretmenler arasında dayanışma ve rekabet duygusu aynı anda güçleniyor. Yaklaşık bir ay sürecek etkinlik, 23 Kasım tarihindeki final maçlarının ardından tamamlanacak ve ödül töreni 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde gerçekleştirilecek. Dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları bu törende takdim edilecek; sahadaki mücadele son topa kadar sürecek.
KÖRFEZ’DE 32 OKULUN ÖĞRETMEN TAKIMLARI, 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ KAPSAMINDA DÜZENLENEN VOLEYBOL TURNUVASINDA ŞAMPİYONLUK İÇİN MÜCADELE EDİYOR. HAFTA İÇİ HER AKŞAM OYNANAN KARŞILAŞMALARIN ARDINDAN DERECEYE GİREN TAKIMLARA ÖDÜL VE MADALYALARI 24 KASIM’DA VERİLECEK.