Öğle saatlerinde sanayi sitesinde çıkan yangın korkuttu

Konya Selçuklu'da Karatay Sanayi Sitesi'nde öğle saatlerinde bir iş yerinde çıkan yangın, itfaiyenin müdahalesiyle kısa sürede kontrol altına alındı.

Yayın Tarihi: 22.07.2026 15:28
Güncelleme Tarihi: 22.07.2026 15:28

Öğle saatlerinde sanayi sitesinde çıkan yangın korkuttu

yangının çıktığı yer ve ilk anlar:

Konya merkez Selçuklu ilçesi Fatih Mahallesi, Karatay Sanayi Sitesi Gemlik Sokak üzerinde öğle saatlerinde bir iş yerinde yangın çıktı. Yangının çıkış nedeni henüz belirlenemedi.

İş yerinden yükselen yoğun dumanı gören vatandaşlar kısa süreli panik yaşadı ve durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Olayın bildirilmesi üzerine bölgeye hem itfaiye hem de polis ekipleri sevk edildi.

müdahale, hasar ve soruşturma:

Adrese ulaşan itfaiye ekipleri alevlere müdahale ederek yangını kısa sürede kontrol altına aldı ve söndürdü. İş yerinde yangın nedeniyle maddi hasar meydana geldi.

Olay yerinde güvenlik önlemleri alan polis ekipleri ile itfaiye, soğutma ve kontrol çalışmalarını sürdürdü. Yangının çıkış nedeniyle ilgili olarak yetkililer tarafından tahkikat başlatıldı; soruşturma devam ediyor. Olayla ilgili yaralanma ya da can kaybına dair resmi bir açıklama yapılmadı.

Konya’da iş yerinde çıkan yangın paniğe neden oldu

Konya’da iş yerinde çıkan yangın paniğe neden oldu

Yazar
EDİTÖR

Elif Çelik

Selam! Ben Elif Çelik, 22 yaşındayım ve Bursa'dan bağlanıyorum. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin en genciyim, yeni mezun oldum. Enerjim süper! Sosyal medya trendleri, sokak röportajları ve gençliğin nabzını tutan konular bende. Bu işe bayılıyorum!