Odunluktaki yangın Nazilli'de evi sarmadan söndürüldü

Nazilli'de odunlukta çıkan yangın, itfaiyenin hızlı müdahalesiyle evi sarmadan söndürüldü; odunluk ve evin bir bölümü zarar gördü.

Yayın Tarihi: 01.07.2026 23:56
Güncelleme Tarihi: 02.07.2026 00:11

Odunluktaki yangın Nazilli'de evi sarmadan söndürüldü

Odunluktaki yangın Nazilli'de evi sarmadan söndürüldü

Olayın seyri

Yangın, Nazilli ilçesi Şirinevler Mahallesi 865 Sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre müstakil bir evin bahçesinde bulunan odunluk bölümünde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.

Alevleri fark eden vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Müdahale ve zarar

Odunluğu saran alevler dibindeki eve sıçradı. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri alevlere müdahale etti. İtfaiyenin hızlı müdahalesi sayesinde yangın tüm evi sarmadan söndürüldü.

Yangın sonucunda odunluk ve evin bir bölümü küle döndü. Soğutma çalışmaları gerçekleştirilerek bölge güvenli hale getirildi.

İnceleme

Soğutma çalışmalarının ardından, yangının kesin çıkış nedeninin belirlenmesi için resmi bir inceleme başlatıldı.

AYDIN'IN NAZİLLİ İLÇESİNDE MÜSTAKİL BİR EVİN BAHÇE KISMINDAKİ ODUNLUK ALANDA ÇIKAN YANGIN EVE...

AYDIN'IN NAZİLLİ İLÇESİNDE MÜSTAKİL BİR EVİN BAHÇE KISMINDAKİ ODUNLUK ALANDA ÇIKAN YANGIN EVE SIÇRARKEN, İTFAİYENİN HIZLI MÜDAHALESİ İLE ALEVLER EVİ SARMADAN SÖNDÜRÜLDÜ.

AYDIN'IN NAZİLLİ İLÇESİNDE MÜSTAKİL BİR EVİN BAHÇE KISMINDAKİ ODUNLUK ALANDA ÇIKAN YANGIN EVE...

Yazar
EDİTÖR

Ahmet Demir

Ben Ahmet Demir, 30 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin 'son dakika' uzmanıyım diyebilirsiniz. Kriz anları benim işim. En stresli anlarda soğukkanlılığımı korurum ve en hızlı, en doğru bilgiyi almak için uğraşırım. Pratik çözümler benden sorulur.