O yollara dikkat! Dönüş çilesi başladı

Bayramın son günü geri dönüş yolunda trafik yoğunluğu devam ediyor

Yayın Tarihi: 12.04.2024 11:46
Güncelleme Tarihi: 12.04.2024 11:46

O yollara dikkat! Dönüş çilesi başladı

Kırıkkale'de "Kilit kavşak" olarak bilinen bölgede, Ramazan Bayramı tatilini memleketlerinde geçiren vatandaşlar dönüş yolunda trafik yoğunluğuna neden oldu.

Özellikle Kırıkkale-Ankara ve Kırıkkale-Samsun kara yollarında yaşanan yoğunluk, araçların ilerlemesini yavaşlattı. Trafik polisleri, ulaşımın aksamaması için önlem alarak çalışmaya başladılar.

Karayolları ekipleri, trafik akışının normale dönmesi adına Kırıkkale-Ankara kara yolundaki bazı kavşakları geçici olarak trafiğe kapattılar. Ancak, memur tatilinin biteceği Cumartesi ve pazar günü kara yolundaki trafik yoğunluğunun artması bekleniyor. Bu durum, sürücülere dikkatli olmaları ve trafik kurallarına uymaları konusunda önemli bir uyarı niteliği taşıyor.

Yazar
EDİTÖR

Emine Durgun