Bist 100
10.045,74 0%
DOLAR
32,27 -0,69%
EURO
34,65 -0,54%
ALTIN
2.401,63 -0,37%

O tarihten sonra promosyon almayı unutun! Banka promosyonu almayan emeklilere büyük şok!

Hem özel bankalar hem de kamu bankaları tarafından verilen emekli promosyonlarında son başvuru tarihine ramak kaldı.

Yayın Tarihi: 19.04.2024 09:37
Güncelleme Tarihi: 19.04.2024 09:37

O tarihten sonra promosyon almayı unutun! Banka promosyonu almayan emeklilere büyük şok!

Bildiğiniz gibi emeklilere hem kamu bankaları tarafından hem de özel bankalar tarafından maaş oranlarına göre promosyon ödemesi yapılmaya devam ediliyor. Yapılan promosyon ödemelerinin son başvuru tarihine kısa bir süre kalması emeklileri harekete geçirdi. 

Bir süredir bankalar arası emekli promosyon rekabeti devam ediyor. Bu kapsamda emekliler en yüksek emekli promosyonu nerde gibi araştırma yapmaktadır. Özellikle 18 bin TL'ye kadar verilen emekli promosyonları dikkat çekti. 30 Nisan tarihine kadar siz de başvuru yaparak emekli promosyonu alabilirsiniz. 

Yapı Kredi Bankası tarafından verilen emekli promosyonu ek ödemelerle beraber 18 bin TL'ye kadar yükselmektedir. Maaş tutarına göre verilen bu promosyondan faydalanmak için internet şubesi üzerinden ya da Yapı Kredi Bankasına giderek başvurunuzu yapabilirsiniz. 

Emekli Promosyonundan Nasıl Faydalanılır? 

Emekli promosyonu

SGK tarafından emekli maaşı ödenen emeklilere hem kamu bankaları hem de özel bankalar tarafından promosyon ödemesi yapılmaya devam edilmektedir. Emekli promosyon ödemesinden faydalanmak için maaşınızı ister kamu olsun ister özel banka olsun birine taşıyarak siz de maaşınızı 3 yıl aynı bankadan alma sözü verdiğinizde maaş oranınıza göre promosyon ödemesi yapılacaktır. Yapılan promosyon ödemesi bankadan bankaya ve maaştan maaşa farklılık gösterecektir. Bankaların bu denli rekabet etme sebebi de müşteri portföyünü giderek artırmaktır. 

Emekli promosyonundan faydalanmak için maaşınızı öncelikle maaş alacağınız bankaya taşımanız gerekiyor. Bankaya taşırken bankaya bizzat başvuru yapabilir ya da bankanın internet şubesi üzerinden başvurunuzu kolayca yapabilirsiniz.