Bist 100
10.276,88 0%
DOLAR
32,36 -0,03%
EURO
34,86 0,14%
ALTIN
2.377,58 -0,3%

O Bankadan müşterisine müjde! 3 ayda toplam 6.000 TL ödeme: Hemen alacaksınız

ING Bank Nisan ayı kampanyaları ile de bir adım önde seyrederken, 6 bin liraya varan ek ödeme müşteriyi heyecanlandıracağa benziyor.

Yayın Tarihi: 23.04.2024 19:18
Güncelleme Tarihi: 23.04.2024 19:18

O Bankadan müşterisine müjde! 3 ayda toplam 6.000 TL ödeme: Hemen alacaksınız

Maaşların enflasyon karşısında erimeye devam ettiği şu günlerde vatandaş kendisine sunulan ve karşılık olarak ödenen destek ya da kampanyalar ile alakalı araştırmasını sürdürüyor. Bankalar gerek müşteri kapmak gerekse de kendi müşterilerinin memnuniyetini arttırmak amacıyla ay ay düzenledikleri kampanyaları ile ön plana çıkabiliyor. ING Bank Nisan ayı kampanyaları ile de bir adım önde seyrederken, 6 bin liraya varan ek ödeme müşteriyi heyecanlandıracağa benziyor.

ING Bank, yeni müşterilerine ve Turuncu Ekstra programına dahil olan mevcut müşterilerine inanılmaz Nisan kampanyasını duyururken, Nisan ayının sonuna geldiğimiz şu günlerde uyarılarını yinelemiş bulunuyor. 3 ay boyunca, ING Mobil üzerinden yapılan POS harcamaların %20'si, ayda en fazla 2.000 TL olmak üzere nakit iade olarak geri iade edilecek! 3 ay süregelecek olan program kapsamında en fazla 6 bin lira iade edileceğini belirten banka, resmi internet sitesi üzerinden kampanya ile alakalı açıklamasını yineledi.

TL

İNG BANK 6 BİN LİRA KAMPANYASI

Nisan ayında ING Mobil üzerinden ilk kez ING'li olan bireyin faydalanabileceği 6 bin lira iade kampanyasından, Turuncu Ekstra programına kayıtlı olan ING'liler, faydalanacak. Ayda yüzde 20 geri ödeme ile en fazla 2 bin lira geri ödeme yapılacak iken 3 ay boyunca yapılan alışverişlerden 6 bin lira kazanç sağlanacak.

Yeni ING Bank müşterisi olan bireyin ING Mobil üzerinden Turuncu Ekstra programına dahil olması ve Turuncu Ekstra Banka Kartı ile POS harcamaları yapması sonrasında bir sonraki ayın ikinci haftası hesaplara geri ödemenin aktarılacağı belirtilen, vadesiz hesaplara nakit iade edilecek. Fatura, vergi ve kurum ödemelerinin dahil olamayacağı kampanyada alışverişlerin farklı günlerde yapılabileceği belirtilmiş bulunuyor.