Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

Nurgül Yeşilçay’ın sitemine Gökhan Özoğuz’dan anlayışlı cevap: Hayatında zorluklar olabilir

Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz, kendisine sitem eden oyuncu Nurgül Yeşilçay’ın hayatında zorluklar yaşadığını düşünüyor. Yeşilçay, Özoğuz’un kuliste afra tafra yaptığını söylemişti.

Yayın Tarihi: 20.12.2023 13:55
Güncelleme Tarihi: 20.12.2023 13:55

Nurgül Yeşilçay’ın sitemine Gökhan Özoğuz’dan anlayışlı cevap: Hayatında zorluklar olabilir

Gökhan Özoğuz, Nurgül Yeşilçay'ın sitemine cevap verdi: Belki hayatında zorluklar yaşıyordur 

Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz, oyuncu Nurgül Yeşilçay'ın kendisi için "Kimseyi gözünüzde büyütmeyin" demesine, "Sanmıyorum böyle söylemek istediğini. Nurgül çok sevimli bir kadın ama belki hayatında zorluklar yaşıyordur bu aralar" diye karşılık verdi.

Gökhan Özoğuz, davette konuştu

Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz, bir davete katıldı. 47 yaşındaki Özoğuz, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Gökhan Özoğuz, Nurgül Yeşilçay'ın kendisine yönelik sitem dolu sözleri hakkında da konuştu.

Gökhan Özoğuz, bu konuda şunları söyledi: "Sanmıyorum böyle söylemek istediğini. İnsanların hayatlarında bazen zor zamanlar oluyor. Nurgül çok sevimli bir kadın ama bu aralar hayatında zorluklar yaşıyordur."

Nurgül Yeşilçay, Gökhan Özoğuz'a sitem etmişti

Nurgül Yeşilçay, oğlu Osman Nejat ile birlikte Athena konserinin sonrasında kulise gitmişti. Nurgül Yeşilçay, sonrasında "Bir genç, Gökhan ile tanışmak istiyor. Çünkü çok seviyor Athena'yı... Kulise gidiyoruz tebrik etmek için. Ay... Gökhan'da bir afra, bir tafra. Gökhan, ne kadar tatsızsa, Hakan o kadar tatlıydı. Neyse, sakın hayallerinizi yıkmayın. Kimseyi de gözünüzde büyütmeyin. Uyarayım dedim" ifadelerini kullanmıştı. Detay için Nurgül Yeşilçay'ın Gökhan Özoğuz'a Sitemi göz atabilirsiniz.