Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

Norm Ender’in Cumhuriyet Marşı, Murat Yıldırım ve İman Elbani’nin Sunumuyla Süper Kupa Finalinde! Detaylar için yazımızı okuyun

Murat Yıldırım ve İman Elbani, yarın oynanacak Fenerbahçe - Galatasaray Süper Kupa maçının sunuculuğunu yapacak. Maç öncesinde Norm Ender, Cumhuriyet’in 100. Yılı için bestelediği marşını söyleyecek.

Yayın Tarihi: 28.12.2023 15:25
Güncelleme Tarihi: 28.12.2023 15:25

Norm Ender’in Cumhuriyet Marşı, Murat Yıldırım ve İman Elbani’nin Sunumuyla Süper Kupa Finalinde! Detaylar için yazımızı okuyun

Murat Yıldırım ve İman Elbani Süper Kupa Finalini sunacak

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Televizyon ve sinema dünyasının başarılı oyuncusu Murat Yıldırım, eşi İman Elbani ile birlikte çok özel bir göreve hazırlanıyor. Yıldırım, hem Teşkilat dizisi hem de Nefes Yer Eksi İki filmiyle izleyicilerin beğenisini kazanırken, Elbani ise sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla takipçilerinin ilgisini çekiyor.

Şov dünyasının en mutlu çiftlerinden biri olan Murat Yıldırım ve İman Elbani, bu akşam çok özel bir etkinliğin parçası olacak. Çift, iki sezondur başrolünde yer aldığı Teşkilat dizisiyle ve son olarak vizyona giren Nefes Yer Eksi İki filmiyle adından söz ettiren Murat Yıldırım, eşi İman Elbani ile birlikte Riyadh Season kapsamında gerçekleştirilecek Fenerbahçe - Galatasaray Süper Kupa maçının sunuculuğunu yapacak.

Galatasaray-Fenerbahçe Kupa maçı ne zaman ve hangi kanlda?

Yarın saat 20.45’te başlayacak olan heyecanlı maç, ATV ekranlarına gelecek. Christiano Ronaldo'nun da formasını giydiği Al Nassr FC'nin ev sahipliğinde Al-Awwal Park Stadyumu’nda oynanacak. Maç öncesinde ise rap müziğinin sevilen ismi Norm Ender, dev bir orkestranın eşliğinde İstiklal Marşı’mızı ve Cumhuriyet’imizin 100. Yılı için bestelediği Parla isimli marşını seslendirecek.