Nilüfer Belediyesi kaçak yapılarla mücadelede kararlı
Nilüfer Belediyesi yıkım ekipleri, soğuk ve yağışlı havaya rağmen imara aykırı yapılarla mücadeleyi sürdürdü. Yapılan saha tespitleri ve vatandaşlardan gelen ihbarlar doğrultusunda Tahtalı ve Yaylacık mahallelerinde belirlenen kaçak yapılara müdahale edildi.
Operasyonun ayrıntıları
İlk olarak Tahtalı Mahallesi'ne giden ekipler, 700 metrekarelik alanda faaliyet gösteren kaçak iş yerinin yıkımını gerçekleştirdi. Ardından Yaylacık Mahallesi'nde tespit edilen ve bin 800 metrekarelik depo da ekipler tarafından yıkıldı.
Operasyonlar, geniş güvenlik önlemleriyle yürütüldü; çalışmalar sırasında polis ve zabıta ekipleri görev aldı. Soğuk ve yağışlı hava şartlarına rağmen uygulamalarda herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı.
Belediyenin uygulama yaklaşımı
Nilüfer Belediyesi'nin yürüttüğü bu müdahaleler, imara aykırı yapıların tespiti ve yıkımı konusundaki kararlılığını gösteriyor. Ekipler, saha denetimleri ve gelen ihbarları dikkate alarak benzer uygulamaları kesintisiz biçimde sürdüreceklerini belirtti.
Önemli not: Haber, Nilüfer Belediyesi ekiplerinin Tahtalı ve Yaylacık mahallelerinde gerçekleştirdiği iki yıkım işlemine dair mevcut bilgileri yansıtmaktadır.
NİLÜFER BELEDİYESİ YIKIM EKİPLERİ, SOĞUK VE YAĞIŞLI HAVAYA RAĞMEN TAHTALI’DA 700 METREKARE, YAYLACIK’TA DA BİN 800 METREKAREDE BULUNAN İKİ KAÇAK YAPININ YIKIMINI GERÇEKLEŞTİRDİ.