Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

Nilperi Şahinkaya: Ben heybetli erkek seviyorum, Erkek olduğu belli olsun

Nilperi Şahinkaya, YouTube’da bir programa katıldı ve hayatı, ilişkisi ve hoşlandığı erkek tipi hakkında samimi itiraflarda bulundu. Kıskanç, cilveli ve planlı biri olduğunu söyledi. Sevgilisi Emre’yi heybetli ve erkeksi bulduğunu belirtti.

Yayın Tarihi: 22.12.2023 09:57
Güncelleme Tarihi: 22.12.2023 09:57

Nilperi Şahinkaya: Ben heybetli erkek seviyorum, Erkek olduğu belli olsun

Nilperi Şahinkaya: Heybetli ve Erkeksi Erkeklerden Hoşlanıyorum

Sosyal medyada sık sık gündem olan Nilperi Şahinkaya, YouTube'da bir programa katıldı ve hayatı, ilişkisi ve hoşlandığı erkek tipi hakkında samimi açıklamalarda bulundu. Ünlü oyuncu, kıskanç biri olduğunu ve cilveli olduğunu söyledi.

Nilperi Şahinkaya: Sevgilime Asılan Kızlara Tahammülüm Yok

Nilperi Şahinkaya, sevgilisine asılan kızlara karşı nasıl davrandığını anlattı: "Böyle bir durumda çok sinirleniyorum. İlişkimizin başında böyle bir olay yaşamıştık. Ben o an dondum kaldım. Ona, 'Sen benim sevgilimle!' diye bağırmam. Ama kızın gözlerine bakarak ateş çıkarırım. Burada kız beni hiçe sayıyor. Bu çok can sıkıcı. Tabii ki partnerimden de olaya müdahale etmesini isterim." Nilperi Şahinkaya, Erşan Kuneri dizisindeki Seyyal rolü kadar çekici olmadığını belirtti ve "Ama cilveliyim" diyerek itiraf etti.

Nilperi Şahinkaya: Her Şeyi Planlamayı Seviyorum

Nilperi Şahinkaya, YouTube'da 'İbrahim Selim ile Bu Gece' isimli programa da konuk olmuştu. Güzel oyuncu, orada da ilginç bir takıntısını paylaşmıştı. Kendisini ani durumlarda rahatsız hissettiğini dile getiren Şahinkaya, "Benim için her şey planlı ve programlı olmalı. Hayatı akışına bırakamam. Mesela evdeyim, boş vaktim var. Bir arkadaşım arıyor ve 'Senin evin yakınındayım, gel bir kahve içelim' diyor. Benim için bu çok ani bir teklif olduğu için kabul edemem..." şeklinde konuşmuştu.

Nilperi Şahinkaya: Emre'yi Yolda Görse Apışırlar

Nilperi Şahinkaya, hoşlandığı erkek tipini de açıkladı: "Instagram'da bana sevgilimle ilgili 'bula bula bu adamı mı buldun' diye yazıyorlar. Emre'yi yolda görse apışırlar. Ben heybetli erkek seviyorum, erkek olduğu belli olsun. Emre de sanki heykellerden çıkmış gibi Herkül, çöktü. İlk başlarda bu ilişki yürümez diyordum, çok başına buyruk ve havalıydı, güven duyamıyordum. Güvenemiyorum dedim, birden bire tavırları değişti. İlişkimiz güzel bir noktaya geldi."

Nilperi Şahinkaya: Ben heybetli erkek seviyorum, Erkek olduğu belli olsun