Niğde'de uyuşturucu operasyonunda 7 şüpheli; 3 kişi tutuklandı

Niğde'de 06-11 Ocak 2026 tarihlerinde düzenlenen operasyonda 7 şüpheli yakalandı; adliyeye sevk edilenlerden 3'ü tutuklandı. Çok sayıda uyuşturucu ve silah ele geçirildi.

Yayın Tarihi: 14.01.2026 10:30
Güncelleme Tarihi: 14.01.2026 10:30

Niğde'de uyuşturucu operasyonunda 7 şüpheli; 3 kişi tutuklandı

Niğde'de uyuşturucu operasyonu: 7 şüpheli yakalandı, 3'ü tutuklandı

Niğde ve Bor Cumhuriyet Başsavcılıkları koordinesinde, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Bor İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından il genelinde uyuşturucu madde ticareti yapan, bulunduran ve kullanan şahıslara yönelik operasyon gerçekleştirildi.

Çalışma ve gözaltılar

06-11 Ocak 2026 tarihleri arasında yapılan çalışmalarda toplam 7 şüpheli yakalandı. Adli mercilere sevk edilen şüphelilerden 3'ü çıkarıldıkları mahkemece tutuklanırken, 1 şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Diğer 3 şüpheli ise savcılık talimatıyla ifadeleri alındıktan sonra emniyetten serbest bırakıldı.

Ele geçirilen malzemeler

Yakalanan şüphelilerin üzerlerinde, ikametlerinde, iş yerlerinde ve araçlarında yapılan aramalarda 508,45 gram uyuşturucu madde, 4 adet sentetik ecza, 990 TL ve 20 dolar para, 1 adet tabanca, 46 adet fişek ile 2 adet aseton ele geçirildi.

NİĞDE'DE UYUŞTURUCU MADDE TİCARETİ YAPAN, BULUNDURAN VE KULLANAN ŞAHISLARA YÖNELİK OPERASYON...

NİĞDE'DE UYUŞTURUCU MADDE TİCARETİ YAPAN, BULUNDURAN VE KULLANAN ŞAHISLARA YÖNELİK OPERASYON GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

NİĞDE'DE UYUŞTURUCU MADDE TİCARETİ YAPAN, BULUNDURAN VE KULLANAN ŞAHISLARA YÖNELİK OPERASYON...

Yazar
EDİTÖR

Meryem Özdemir

Ben Meryem Özdemir, 24 yaşındayım, Bursa'dan çalışıyorum. aksiyon.com.tr Gündem'deyim ama spesifik olarak eğitim ve sağlık politikalarındaki güncel gelişmelere odaklanıyorum. Öğrenmeye açık, meraklı ve enerjik bir yapım var.