Niğde'de rüzgar iğde ağacını devirdi, araçta hasar oluştu

Niğde Selçuk Mahallesi'nde sağanak ve rüzgar sonucu kökünden devrilen iğde ağacı, Zümrüt Sokak'ta park halindeki otomobilin üzerine düştü; yaralanma olmadı.

Yayın Tarihi: 17.08.2026 17:36
Güncelleme Tarihi: 17.08.2026 17:36

Niğde'de rüzgar iğde ağacını devirdi, araçta hasar oluştu

Niğde'de rüzgarın devirdiği ağaç park halindeki araca düştü

Olay yeri ve gelişme:

Edinilen bilgiye göre olay, Niğde Selçuk Mahallesi Zümrüt Sokak'ta meydana geldi. Etkili olan sağanak yağış ve rüzgârın ardından bir apartmanın önünde bulunan iğde ağacı kökünden devrilerek park halindeki otomobilin üzerine düştü.

Müdahale ve hasar durumu:

İhbar üzerine bölgeye ekipler sevk edilirken, ekipler ağacın kaldırılması için çalışma başlattı. Olayda yaralanan olmadı, ancak düşen ağaç nedeniyle otomobilde maddi hasar meydana geldi.

NİĞDE'DE DEVRİLEN AĞAÇ PARK HALİNDEKİ ARACIN ÜZERİNE DÜŞTÜ

NİĞDE'DE DEVRİLEN AĞAÇ PARK HALİNDEKİ ARACIN ÜZERİNE DÜŞTÜ

Yazar
EDİTÖR

Hüseyin Aydın

Ben Hüseyin Aydın, 34 yaşındayım, İstanbul'dayım. aksiyon.com.tr'nin Gündem ekibinde adliye ve hukuk muhabiriyim. Karmaşık dava dosyalarını alıp, herkesin anlayacağı şekilde sadeleştirmek benim işim. Detaylara çok önem veririm, titiz çalışırım.