Nevşehir ve Keçiören belediye başkanları AK Parti genel merkezinde

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı ve Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan, AK Parti Genel Merkezi'ne geldi; Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın toplantıda rozet takması bekleniyor.

Yayın Tarihi: 25.06.2026 15:50
Güncelleme Tarihi: 25.06.2026 15:50

Nevşehir ve Keçiören belediye başkanları AK Parti genel merkezinde

Nevşehir ve Keçiören belediye başkanları AK Parti genel merkezinde

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı ile Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan, AK Parti Genel Merkez binasına geldi. Her iki ismin de AK Parti'ye katılmasının beklendiği bildirildi.

Toplantı ve rozet töreni

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, partinin Genel Merkez binasında düzenlenecek Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı sırasında Arı ve Özarslan'ın rozetini takmasının beklendiği ifade edildi.

Nevşehir Belediye Başkanı Arı ile Keçiören Belediye Başkanı Özarslan AK Parti Genel Merkez...

Nevşehir Belediye Başkanı Arı ile Keçiören Belediye Başkanı Özarslan AK Parti Genel Merkez binasına geldi

Yazar
EDİTÖR

Mustafa Şahin

Adım Mustafa Şahin, 33 yaşındayım. İstanbul'da yaşıyorum. aksiyon.com.tr'de Gündem editörüyüm, uzmanlık alanım güvenlik ve savunma politikaları. Ciddi ve disiplinli biriyim. Okuyucularımıza derinlemesine analizler ve özel dosyalar hazırlamayı seviyorum.