Nevşehir'de kontrolden çıkan otomobil takla attı
Kaza ve ilk müdahale
Sabah saatlerinde Nevşehir-Kayseri kara yolu üzerindeki Sarıhıdır köyü kavşağı yakınlarında meydana gelen kazada, Ömer Ö. idaresindeki 06 FA 2454 plakalı otomobil kontrolden çıkarak takla attı ve orta refüje düştü.
Diğer sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Ekiplerin yaptığı ilk müdahalenin ardından kazada yaralanan 2'si bebek olmak üzere 4 kişi Nevşehir Devlet Hastanesine götürülerek tedavi altına alındı.
Trafik ve soruşturma
Kaza nedeniyle yol bir süre trafiğe kapandı; yol, aracın çekilmesinin ardından tekrar ulaşıma açıldı. Olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.
Bu tür kazalarda olay yeri güvenliği, ilk müdahale ve zamanında sevk edilen sağlık ekiplerinin rolü önem taşıyor; yetkililer soruşturma tamamlanana kadar olayın nedenine ilişkin değerlendirmeleri sürdürüyor.
NEVŞEHİR’DE KONTROLDEN ÇIKAN OTOMOBİLİN TAKLA ATTIĞI KAZADA, 2’Sİ BEBEK 4 KİŞİ YARALANDI.