Bist 100
10.247,75 0%
DOLAR
32,25 0,02%
EURO
34,72 0,09%
ALTIN
2.390,36 0,38%

Netflix'te Mart ayında izlenecek yeni içerikler belli oldu

Netflix'in önümüzdeki Mart ayında platforma ekleyeceği dizi ve filmler belli oldu. Peki Netflix Türkiye'de önümüzdeki ay hangi içerikler olacak? İşte detaylar....

Yayın Tarihi: 27.02.2024 15:26
Güncelleme Tarihi: 27.02.2024 15:26

Netflix'te Mart ayında izlenecek yeni içerikler belli oldu

Mart ayında Türkiye'de Netflix'e eklenmesi planlanan dizi ve filmler merakla bekleniyor. Dünya genelinde ve Türkiye'de en çok tercih edilen video akış platformlarından biri olan Netflix, Mart ayında izleyicilere zengin bir içerik sunmaya hazırlanıyor. İşte, Netflix Türkiye'nin Mart ayı programında yer alacak bazı yapımlar.

Netflix'in Mart ayı programında göze çarpan yapımlardan biri, Deniz Celiloğlu, Merve Dizdar ve Musab Ekici'nin başrollerini paylaştığı Kuru Otlar Üstüne. Bu yapım, Mart ayında Netflix kütüphanesine eklenerek izleyicilerle buluşacak. Aynı zamanda, 3 İsim Problemi, The Blacklist 10. sezon ve Damsel gibi birbirinden farklı türlerde 30'a yakın içerik de Mart ayında izleyicilerle buluşacak.

netflix

Diziler kategorisinde ise dikkat çeken yapımlar arasında Blood & Water'ın 4. sezonu, Supersex, The Gentleman, Sinyal, Maceracılar, Chicken Nugget, 100 En Güçlü, 3 Cisim Problemi, Hot Whells Hadi Yarışalım!, Girls5eva: 3. sezon ve The Blacklis'ın 10. sezonu gibi yapımlar yer alıyor. Her biri farklı bir hikaye ve temaya sahip olan bu diziler, izleyicilere geniş bir seçenek yelpazesi sunacak.

Film kategorisinde ise Kuru Otlar Üstüne başta olmak üzere, Benim Adım Ioh Kiwan,Bir Astronotun Sonsuz Yolculuğu,Damsel, P.S. I Love You,Dehşet Kapanı, Romantik Hırsız, Piranha 14,İrlanda Rüyası, The Mist 20, Casagrande Ailesi, ve Okuyucu 23 gibi yapımlar Mart ayında izleyicilerle buluşacak.

Ayrıca, stand-up kategorisinde Dave Atthell'in Hot Cross Buns adlı gösterisi ve canlı etkinlik kategorisinde  The Netflix Slam da izleyicilerle buluşacak. Mart ayı, Netflix aboneleri için birbirinden farklı ve heyecan verici içeriklerle dolu olacak.