Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

Netflix'in 2023’te en iyi filmlerinden biri artık YouTube'da!

Nefflix, geçtiğimiz yılın en popüler filmilerinden biri olan Nimoya’yı YouTube’a yükleyerek ücretsiz erişime açtı. İşte ayrıntılar...

Yayın Tarihi: 20.02.2024 11:34
Güncelleme Tarihi: 20.02.2024 11:34

Netflix'in 2023’te en iyi filmlerinden biri artık YouTube'da!

2023’ü oldukça verimli geçiren Netflix, 18 Oscar adaylığı elde etmesiyle rekor kırdı. Bu Oscar adaylarından bazıları Spider-Man: Across the Spider-Verse, The Boy and the Heron, Elemental ve Robot Dreams ile en iyi animasyon dalında yarışan Nimona oldu. Şimdi Nimona hayvanlara güzel bir haber veren Netflix, bu filmi YouTube’da izlenebileceğini açıkladı.

Yayıncılar son yıllarda ilgi uyandırmak için dizilerin pilot bölümlerini, filmlerini ve hatta tüm sezonlarını YouTube'a yüklemeye başladı. Oscar kazananları için oylama, perşembe günü başlarken, izleyicilerin Nimona hakkında konuşmasını sağlamak için mükemmel bir zamanlama olduğu düşünülüyor.

Filmde Nimona rolünde Chloë Grace Moretz, Ballister Boldheart rolünde Riz Ahmed, Ambrosius Goldenloin rolünde Eugene Lee Yang, Yönetmen rolünde Frances Conroy, Sir Thoddeus Sureblade rolünde Beck Bennett, Nate Knight rolünde RuPual ve Kraliçe Valerin rolünde Lorraine Toussaint yer alıyor.

netflix

FİLMİN KONUSU NE?

Senaryosunu Robert L. Baird ve Lloyd Taylor'ın yazdığı filmi Nick Bruno ve Troy Quane (Spies in Disguise) yönetti. Nimona, Lumberjanes çizgi roman serisinin de yaratıcısı olan ND Stevenson'ın 2015 tarihli aynı adlı çizgi romanından uyarlandı.

Netflix’te Nimona hakkındaki açıklama şu şekilde:

"Fütüristik bir orta çağ dünyasında bir şövalye olan Ballister Boldheart (Riz Ahmed) işlemediği bir suçla suçlandığında, masumiyetini kanıtlamasına yardımcı olabilecek tek kişi, kargaşadan hoşlanan yaramaz bir genç olan Nimona'dır ve aynı zamanda, Ballister'ın yok etmek için eğitildiği şekil değiştiren bir yaratıktır. Ancak tüm krallık onun peşindeyken, Nimona, Ballister'ın umabileceği en iyi yardımcıdır. Kahramanlar, kötüler ve canavarlar arasındaki çizgiler bulanıklaşmaya başladığında, ikisi de ciddi bir tahribat yaratmak için yola koyulurlar.”

FİLMİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ