Nazilli'de yol planına giren metruk yapı yıkıldı
Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Yeşil Mahalle 622 Sokakta yol planı içinde kalan ve konumu nedeniyle trafik akışını olumsuz etkileyen metruk yapının yıkımını gerçekleştirdi. Uzun yıllardır yıkılması ve bulunduğu alanın yola dahil edilmesi beklenen yapı, gerekli yasal işlemlerin tamamlanmasının ardından ekipler tarafından kontrollü şekilde kaldırıldı.
yıkım süreci ve alınan önlemler:
Çalışma, çevredeki sakinlerin etkilenmemesi amacıyla planlı ve kontrollü yürütüldü. İş makinelerinin faaliyetleri sırasında sulama yapılarak toz oluşumu minimize edildi ve güvenlik önlemleri alındı. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, titiz bir uygulama ile bölgedeki uzun süredir devam eden altyapı ve görüntü sorununu ortadan kaldırdı.
belediye açıklaması:
Nazilli Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik, "Yeşil Mahalle 622 Sokak’ta uzun yıllardır çözüm bekleyen bir sorunu daha ortadan kaldırdık. Yol planı içerisinde kalan bu yapı hem trafik akışını olumsuz etkiliyor hem de bulunduğu noktada kötü bir görüntü oluşturuyordu. Yasal süreçlerin tamamlanmasının ardından ekiplerimiz gerekli çalışmayı titizlikle gerçekleştirdi. Şimdi buradaki alanı yolumuza dahil ederek ulaşımı daha güvenli ve konforlu hale getireceğiz" dedi.
Yıkımın tamamlanmasıyla birlikte söz konusu alanın yola dahil edilmesi planlanıyor ve bölgedeki ulaşımın daha akıcı hale gelmesi bekleniyor.
BİNA YIKILDI, TRAFİK RAHATLAYACAK