NATO zirvesi'nde liderlere Kahramanmaraş dövme dondurması ikram edildi

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde NATO Zirvesi'ni takip eden yerli ve yabancı basın mensuplarına Kahramanmaraş dövme dondurması ikram edildi.

Yayın Tarihi: 08.07.2026 15:08
Güncelleme Tarihi: 08.07.2026 15:08

NATO zirvesi'nde liderlere Kahramanmaraş dövme dondurması ikram edildi

NATO zirvesi'nde Kahramanmaraş dövme dondurması sunuldu

Basın merkezinde Türkiye'nin coğrafi işaretli lezzetleri tanıtıldı

NATO Liderler Zirvesi kapsamında yerli ve yabancı basın mensupları için düzenlenen ikramlar arasında Kahramanmaraş dövme dondurması da yer aldı.

Ankara Beştepe'de bulunan Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gazetecilere gün boyu çeşitli ikramlar sunulurken, Türkiye'nin coğrafi işaretli lezzetlerinden biri olan dövme dondurma büyük ilgi gördü.

Zirveyi takip eden çok sayıda gazeteci, stantları ziyaret ederek Kahramanmaraş dövme dondurması'nın tadına baktı; sunum, basın merkezinde yoğun ilgi topladı.

Basın merkezinde sunulan ikramlar, NATO Zirvesi kapsamında Türkiye’nin gastronomi kültürünün tanıtımına katkı sağladı ve etkinlik kapsamında yerli lezzetlerin görünürlüğünü artırdı.

NATO Zirvesi'nde liderlere Kahramanmaraş dövme dondurması ikram edildi

NATO Zirvesi'nde liderlere Kahramanmaraş dövme dondurması ikram edildi

Yazar
EDİTÖR

Elif Çelik

Selam! Ben Elif Çelik, 22 yaşındayım ve Bursa'dan bağlanıyorum. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin en genciyim, yeni mezun oldum. Enerjim süper! Sosyal medya trendleri, sokak röportajları ve gençliğin nabzını tutan konular bende. Bu işe bayılıyorum!