
Muş'ta bulunan Türk Kızılay Aşevi'nde, ihtiyaç sahipleri için iftar öncesi yemek hazırlıklarına hız kesmeden devam ediliyor. Türk Kızılay Muş Şubesi tarafından organize edilen ve 'Kalbimiz bir, soframız bir' prensibiyle başlatılan kampanya çerçevesinde, aşevinde günlük olarak 3 çeşit yemek hazırlanıyor.
Gıda mühendisleri tarafından kontrol edilen yemekler, hijyenik koşullarda üretildikten sonra sefer taslarına konularak, gönüllüler aracılığıyla belirlenen adreslere teslim ediliyor. Türk Kızılay Şube Başkan Yardımcısı Maşallah Kotan, bağışçılardan gelen gıda ve nakdi yardımların ramazan süresince ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldığını ifade etti.
Kotan, "Bugüne kadar 2,5 milyon lira nakdi ve 2 bin ramazan kolisini vatandaşlarımıza ulaştırdık. Yardımlarımız yıl boyunca sürecek. Daha fazla ihtiyaç sahibine ulaşmak için bağışçılarımızın desteklerini bekliyoruz," dedi.
Kızılay Bağış Yönetim Uzmanı Gökhan Geyik ise, "Hijyenik koşullarda, gıda mühendisi kontrolünde hazırlanan 3 çeşit yemek, sefer taslarına konularak gönüllüler tarafından 3 bin ihtiyaç sahibine ulaştırılıyor. Arkadaşlarımız gönüllülük esasına göre görev yapıyor. Yemekleri vatandaşlarımıza ulaştırırken onların yüzlerindeki tebessümü görmek bizi mutlu ediyor," şeklinde konuştu.
Muş'ta Türk Kızılay Aşevi'nde hazırlanan yemekler, iftar öncesinde ihtiyaç sahiplerinin evlerine bırakılıyor. Türk Kızılay Muş Şubesince, ramazanda "Kalbimiz bir, soframız bir" şiarıyla başlatılan kampanya kapsamında aşevinde günlük 3 bin kişilik 3 çeşit yemek hazırlanıyor.
Muş'ta Türk Kızılay Aşevi'nde hazırlanan yemekler, iftar öncesinde ihtiyaç sahiplerinin evlerine bırakılıyor. Türk Kızılay Muş Şubesince, ramazanda "Kalbimiz bir, soframız bir" şiarıyla başlatılan kampanya kapsamında aşevinde günlük 3 bin kişilik 3 çeşit yemek hazırlanıyor.