DOLAR
42,8 0%
EURO
50,14 -0,01%
ALTIN
5.972,47 0,01%
BITCOIN
3.779.174,52 -0,31%

Muş'ta Bostankent girişinde 49 AAK 092 plakalı otomobil takla attı — 4 yaralı

Muş'ta Alparslan HES yönündeki 49 AAK 092 plakalı otomobil Bostankent girişinde takla attı; 4 kişi yaralandı, hayati tehlikeleri bulunmuyor.

Yayın Tarihi: 20.12.2025 13:15
Güncelleme Tarihi: 20.12.2025 13:23

Muş'ta Bostankent girişinde 49 AAK 092 plakalı otomobil takla attı — 4 yaralı

Muş'ta Bostankent girişinde otomobil takla attı: 4 yaralı

Alparslan HES Barajı istikametinde seyir halinde olan 49 AAK 092 plakalı otomobil, Bostankent girişinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak takla attı.

Kaza ve müdahale

Kazada araçta bulunan 4 kişi yaralandı ve otomobilde maddi hasar oluştu. İhbar üzerine bölgeye jandarma ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri kazada yaralananlara olay yerinde ilk müdahaleyi yaptı.

Yaralılar ambulanslarla Bulanık Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yetkililer, yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığını bildirdi.

İnceleme

Kazayla ilgili olarak jandarma ekipleri tarafından inceleme başlatıldı. Sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi kazanın ilk tespit edilen nedeni olarak belirtilirken, olayın kesin nedenleri yapılacak soruşturma ve raporlarla netleştirilecek.

MUŞ’TA KONTROLDEN ÇIKAN OTOMOBİLİN TAKLA ATMASI SONUCU 4 KİŞİ YARALANDI.

MUŞ’TA KONTROLDEN ÇIKAN OTOMOBİLİN TAKLA ATMASI SONUCU 4 KİŞİ YARALANDI.

MUŞ’TA KONTROLDEN ÇIKAN OTOMOBİLİN TAKLA ATMASI SONUCU 4 KİŞİ YARALANDI.

Yazar
EDİTÖR

Ayşe Yıldız

Ben Ayşe Yıldız, 29 yaşındayım. aksiyon.com.tr'nin başkent muhabiriyim. Tahmin edeceğiniz gibi Ankara'da yaşıyorum. Bürokrasi ve diplomasi trafiğini takip ediyorum. Bağlantılarım güçlüdür, resmi dili iyi bilirim ve kulis bilgilerini ilk ben alırım.