Boluspor'un maç değerlendirmesi:
Boluspor Teknik Sorumlusu Münir Yıldırım, Trendyol 1. Lig’in 11. haftasında deplasmanda Iğdır FK karşısında alınan 1-0 mağlubiyeti sonrası değerlendirmelerde bulundu. Yıldırım, karşılaşmanın genelinde rakip kadar mücadele ettiklerini, ancak skor üretmekte zorlandıklarını vurguladı.
ilk yarı fırsatlar değerlendirilemedi:
Teknik sorumlu maçın ilk yarısında ekibinin "net 2-3 tane değerlendiremediğimiz pozisyon" bulunduğunu belirtti. Yıldırım, "Tabii bunları değerlendirmiş olsaydık biz öne geçecektik. İkinci yarı oyundan düştük." diyerek ilk bölümdeki kaçırılan fırsatların maç sonucunu belirlediğini ifade etti.
hakem kararları ve yorgunluğun rolü:
Yıldırım, bir hafta içinde oynanan üç maçın oyuncular üzerinde yorgunluk oluşturduğuna dikkat çekti ve hakem kararlarına ilişkin eleştirilerini paylaştı: "Bize yapılan fauller biraz geç çalınıyor, sanki zorla çalınıyor ama rakip takıma çok çabuk çalınıyor. Bundan ötürü biraz daha hakemlerimizin dikkat etmesi gerekiyor."
öngörü ve hedefler:
Boluspor cephesinde moral yükselirken Yıldırım, takımın gösterdiği işaretlere güveniyor. "Takımımız iyi sinyaller veriyor. İyi bir takımımız var, iyi bir ekibimiz var. Önümüzdeki maçlarda inşallah 3 puanlarla tanışacağız" sözleriyle hedeflerinin galibiyetler olduğunu dile getirdi ve takımın geleceğe odaklanacağını ekledi.
BOLUSPOR TEKNİK SORUMLUSU MÜNİR YILDIRIM, IĞDIR FK KARŞILAŞMASININ ARDINDAN KONUŞTU