Bist 100
10.733,99 0%
DOLAR
32,21 0,01%
EURO
35,04 0,08%
ALTIN
2.515,3 1,09%

Muhalefet lideri Özel Afyonkarahisar’da konuşma yaptı!

Afyonkarahisar'a giden Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, bir konuşma yaparak gündem konularına değindi.

Yayın Tarihi: 09.05.2024 15:11
Güncelleme Tarihi: 09.05.2024 18:26

Muhalefet lideri Özel Afyonkarahisar’da konuşma yaptı!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Afyonkarahisar’da partisinin il başkanlığına ziyarette bulundu. İl Başkanı Faruk Duha Erhan ile bir süre basına kapalı görüşme yapan Özel, bu görüşmenin ardından gazetecilere açıklama yaptı. 

Herkesin dikkatle kendilerini izlediğini söyleyen Özel, sonuna kadar devam edeceklerini belirtti. Belediye Başkanı Burcu Köksal’ın belediyeye tanıdık adam doldurma konusundaki yaklaşımını desteklerini söyleyen Özel, hiçbir CHP belediyesinin akrabalarını işe almayacağını vurguladı. Belediyelerin torunu, çocuğu, eşi dostu işe alma yeri olmadığını vurguladı. 

Afyonkarahisar’ın Kurtuluş Savaşı’nda ilk adım attığı ve Büyük Taarruz’u başlattığı yer olduğunu anımsatan Özel, başarana kadar durmayacaklarını da ekledi. 

Bazı atama hataları oldu! 

CHP’li belediyelerin farklı illerde çeşitli atama hataları olduğunu söyleyen Özel, tüm bu atamaları geri aldırttığını kaydetti. Hata yapma lüksleri olmadığını söyleyen Özel, bu iradeyi kendisi göstermezse kimsenin liyakat anlayışını benimsemeyeceğini ifade etti. 

Atatürk’ün partisi iktidar olacak! 

CHP’nin Atatürk’ün partisi olduğunu anımsata Özgür Özel, artık iktidar olma sırasının geldiğini söyledi. Bu kapsamda AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi ile görüşme yaptıklarını belirten Özel, görüşmelerin devam edeceğini kaydetti. Çeşitli talepler ilettiklerini söyleyen Özel, talepler yerine gelmeden mücadeleden bir adım bile geri durmayacaklarını vurguladı. 

Öğretmen atamalarına da değinen Özgür Özel, 18 Mayıs Cumartesi günü saat 13.00’de bütün öğretmenleri Saraçhane’ye beklediklerini söyledi.