Muğla Seydikemer’de kesinleşmiş hapis cezası bulunan FETÖ hükümlüsü yakalandı

Muğla'da hakkında 6 yıl 10 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan FETÖ üyesi A.E., Seydikemer'de düzenlenen operasyonda yakalanarak cezaevine teslim edildi.

Yayın Tarihi: 20.01.2026 17:12
Güncelleme Tarihi: 20.01.2026 17:12

Muğla Seydikemer’de kesinleşmiş hapis cezası bulunan FETÖ hükümlüsü yakalandı

Muğla Seydikemer’de kesinleşmiş hapis cezası bulunan FETÖ hükümlüsü yakalandı

Operasyon ve yakalama detayları

Muğla’da FETÖ silahlı terör örgütüne yönelik yürütülen çalışmalarda, hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari A.E. Seydikemer ilçesinde yakalanarak cezaevine teslim edildi.

FETÖ Silahlı Terör Örgütü mensuplarının faaliyetlerinin deşifre edilmesi, engellenmesi ve firari şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalar aralıksız sürüyor. Bu kapsamda Muğla İl Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şube Müdürlüğü ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Seydikemer ilçesinde müşterek bir operasyon gerçekleştirdi.

Yapılan çalışmalar sonucu, Muğla Ağır Ceza Mahkemesi İlamat Masası tarafından hakkında "FETÖ Silahlı Terör Örgütüne Üye Olma" suçundan 6 yıl 10 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan A.E. isimli firari hükümlü yakalandı.

Gözaltına alınan A.E., emniyetteki işlemlerinin ardından adli mercilere sevk edildi ve çıkarıldığı işlemler sonrasında cezaevine teslim edildi.

KESİNLEŞMİŞ HAPİS CEZASI BULUNAN FETÖ ÜYESİ SEYDİKEMER’DE YAKALANDI

KESİNLEŞMİŞ HAPİS CEZASI BULUNAN FETÖ ÜYESİ SEYDİKEMER’DE YAKALANDI

Yazar
EDİTÖR

Ali Yıldırım

Ben Ali Yıldırım, 31 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin gece editörüyüm. Siz uyurken ben gelen haber akışını yönetir, manşetleri belirlerim. Stres altında çalışmaya alışkınım ama ekibi ayakta tutan espriler de benden çıkar.