Muğla'da KADES ihbarına giden polise ateş açıldı: saldırgan eşini ve polisi yaraladı, ardından intihar etti

Muğla Menteşe'de KADES ihbarına giden ekibe ateş açıldı; saldırgan eşini ve bir polisi yaraladı, sonra kendini vurarak yaşamını yitirdi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Yayın Tarihi: 13.06.2026 23:20
Güncelleme Tarihi: 13.06.2026 23:28

Muğla'da KADES ihbarına giden polise ateş açıldı: saldırgan eşini ve polisi yaraladı, ardından intihar etti

Muğla'da KADES ihbarına giden polise silahla saldırı

Şeyh Mahallesi İsmet İnönü Caddesi'nde meydana gelen olayda bir kişi eşini ve bir polisi yaraladı, ardından intihar etti

Muğla'nın Menteşe ilçesinde, gelen KADES ihbarı üzerine olay yerine giden polis ekiplerine evde bulunan bir şahıs tarafından silahla ateş açıldı.

Olayın yaşandığı adresin Şeyh Mahallesi İsmet İnönü Caddesi olduğu bildirildi. Saldırganın ateş etmesi sonucu eşinin ve bir polisin yaralandığı, yaralıların sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldığı belirtildi.

Saldırganın polis ekiplerine ateş ettikten sonra aynı silahla başına ateş ettiği ve olay yerinde yaşamını yitirdiği tespit edildi.

Bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi, olay yerinde geniş güvenlik önlemleri alındı. Olayla ilgili olarak resmi makamlarca inceleme başlatıldı.

MUĞLA MENTEŞE İLÇESİ ŞEYH MAHALLESİ İSMET İNÖNÜ CADDESİ ÜZERİNDE SİLAHLI ÇATIŞMA MEYDANA GELDİ....

MUĞLA MENTEŞE İLÇESİ ŞEYH MAHALLESİ İSMET İNÖNÜ CADDESİ ÜZERİNDE SİLAHLI ÇATIŞMA MEYDANA GELDİ. İLK BELİRLEMELERE GÖRE OLAYDA BİR POLİS MEMURU YARALANDI.

MUĞLA MENTEŞE İLÇESİ ŞEYH MAHALLESİ İSMET İNÖNÜ CADDESİ ÜZERİNDE SİLAHLI ÇATIŞMA MEYDANA GELDİ....

Yazar
EDİTÖR

Mehmet Yılmaz

Ben Mehmet Yılmaz, 28 yaşındayım. İstanbul'dayım. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin hırslı araştırmacı gazetecisiyim. Masa başında durmayı sevmem; sahada, meclis koridorlarında, siyasi kulislerde gerçeklerin peşindeyim. İdealist biriyim ve işimi ciddiyetle yaparım.