Mudurnu'da kavşakta çarpışma: motosiklet sürücüsü yaralandı

Mudurnu Orman İşletmesi yol ayrımında otomobil ile motosikletin kavşakta çarpışması sonucu motosiklet sürücüsü Semih E. yaralandı ve hastaneye kaldırıldı.

Yayın Tarihi: 21.08.2026 14:13
Güncelleme Tarihi: 21.08.2026 14:22

Mudurnu'da kavşakta çarpışma: motosiklet sürücüsü yaralandı

Mudurnu'da kavşakta otomobil ve motosiklet çarpıştı

Bolu'nun Mudurnu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir motosiklet sürücüsü yaralandı. Olay, Mudurnu Orman İşletmesi yol ayrımında gerçekleşti.

kaza yeri ve olayın gelişimi:

Edinilen bilgiye göre, Selim M. yönetimindeki 14 AAL 550 plakalı otomobil ile Semih E. idaresindeki 14 AEC 619 plakalı motosiklet kavşakta çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle motosiklet devrildi ve sürücü yola savruldu.

müdahale ve soruşturma:

Kazayı gören çevredekilerin 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yaptığı ihbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından yaralı motosiklet sürücüsü ambulansla ilçe devlet hastanesine kaldırıldı. Olayla ilgili polis ekipleri tarafından inceleme başlatıldı.

BOLU'NUN MUDURNU İLÇESİNDE OTOMOBİL İLE MOTOSİKLETİN ÇARPIŞMASI NETİCESİNDE MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜ...

BOLU'NUN MUDURNU İLÇESİNDE OTOMOBİL İLE MOTOSİKLETİN ÇARPIŞMASI NETİCESİNDE MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜ YARALANDI.

Yazar
EDİTÖR

Mehmet Yılmaz

Ben Mehmet Yılmaz, 28 yaşındayım. İstanbul'dayım. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin hırslı araştırmacı gazetecisiyim. Masa başında durmayı sevmem; sahada, meclis koridorlarında, siyasi kulislerde gerçeklerin peşindeyim. İdealist biriyim ve işimi ciddiyetle yaparım.