Mudanya'da bağ evinde saklanan firari 9 yıl 7 ay cezasıyla cezaevine gönderildi

Mudanya'da bağ evinde saklanan M.Ş. (40), hırsızlıktan kesinleşen 9 yıl 7 ay hapis cezası ve 10 ayrı suç kaydıyla yakalanıp cezaevine gönderildi.

Yayın Tarihi: 21.08.2026 09:35
Güncelleme Tarihi: 21.08.2026 09:40

Mudanya'da bağ evinde saklanan firari 9 yıl 7 ay cezasıyla cezaevine gönderildi

Mudanya'da saklandığı bağ evinde yakalandı

Bursa'da hırsızlık suçundan 9 yıl 7 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan M.Ş. (40), MERNİS kayıtlarında adresinin bulunmaması üzerine firari olarak arandı. Yapılan araştırmada şüphelinin Mudanya ilçesinde kayıtsız olarak kaldığı bir bağ evi tespit edildi.

operasyonun ayrıntıları:

Asayiş Şube Müdürlüğü İnfaz Büro ekipleri tarafından düzenlenen operasyonla bağ evine baskın yapıldı. Operasyonda firari şüpheli M.Ş. saklandığı yerde gözaltına alındı ve yapılan ilk sorgulamada üzerindeki arama ile kimlik tespit işlemleri gerçekleştirildi.

sorguda ortaya çıkan kayıtlar:

Şüphelinin kayıtlarda 10 ayrı suç kaydı bulunduğu tespit edildi. İlgili birimlerdeki işlemlerin tamamlanmasının ardından M.Ş., resmi süreç gereği teslim edilmek üzere cezaevine gönderildi.

Olayla ilgili soruşturma ve takip işlemleri Bursa emniyet birimleri tarafından sürdürüldü; şüphelinin saklandığı yer olarak tespit edilen bağ evinin kayıtsız olduğu bildirildi.

BURSA’DA HAKKINDA HIRSIZLIK SUÇUNDAN 9 YIL 7 AY KESİNLEŞMİŞ HAPİS CEZASI BULUNAN VE FİRARİ OLARAK...

BURSA’DA HAKKINDA HIRSIZLIK SUÇUNDAN 9 YIL 7 AY KESİNLEŞMİŞ HAPİS CEZASI BULUNAN VE FİRARİ OLARAK ARANAN ŞAHIS, MUDANYA’DA SAKLANDIĞI BAĞ EVİNDE YAKALANDI.

Yazar
EDİTÖR

Ali Yıldırım

Ben Ali Yıldırım, 31 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin gece editörüyüm. Siz uyurken ben gelen haber akışını yönetir, manşetleri belirlerim. Stres altında çalışmaya alışkınım ama ekibi ayakta tutan espriler de benden çıkar.