Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Bölgesel Kariyer Fuarları çerçevesinde gençlerle bir araya gelecek. Bakanlığın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığı tarafından düzenlenen bu etkinliklerin Çanakkale, Konya, Antalya ve Manisa illerinde gerçekleştirileceği belirtildi.
Bu bağlamda, 17-18 Şubat tarihleri arasında Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, 20-21 Şubat tarihleri arasında Selçuk Üniversitesi, 24-25 Şubat tarihleri arasında Akdeniz Üniversitesi ve 26-27 Şubat tarihleri arasında Manisa Celal Bayar Üniversitesi'nde stant açılacağı duyuruldu.
Bu etkinlikte, Türkiye'nin savunma ve güvenliği alanında yer almak isteyen gençlerle bir araya gelerek, personel temini hakkında önemli bilgiler paylaşılacaktır.